Авто з США: чи варто приганяти машини з-за океану

Зараз автомобіль є не розкішшю, а необхідністю. На жаль, багато людей відмовляються від покупки транспортних засобів через їх високу вартість. Дійсно, ринкова вартість машин в Україні суттєво відрізняється від цін в США. Як би це дивно не звучало, але в Америці авто обходяться на порядок дешевше.

Щорічно в Україну ввозиться понад 35 тисяч старих автомобілів з Північної Америки і країн Євросоюзу. Для багатьох водіїв покупка авто за океаном - це чи не єдиний шанс «урвати» хорошу машину в пристойному технічному стані, віддавши за покупку всього 5-6 тисячі доларів.

У цьому ви зможете переконатися, ознайомившись з вигідними пропозиціями на сайті vezemauto.com, замовивши тут вживані авто в чудовому стані, ви гарантовано економите, адже в Україні аналогічні пропозиції обійдуться на 20-40% дорожче. До речі, зараз офіційний представника найвідоміших північноамериканських автоаукціонів компанія VeZeM Auto серед своїх підписників проводить акцію, і саме ви можете стати щасливим власником чудового Land Rover Discovery, або 20 000 $!  

Плюси від покупки і пригону машини з США в Україну

Мабуть, найголовніший і очевидний плюс - можливість купити хороший автомобіль за доступні (а при везінні - і зовсім за смішні) гроші. Так, американці по праву вважаються самою «автомобільною» нацією в світі, адже на одну сім'ю за океаном в середньому припадає по 2 машини. Вражаючий показник!

Купити нову і продати стару машину в США - справа така ж звичайна, як і покупка різдвяних подарунків кожному члену сім'ї. Найчастіше автомобілі у першого власника навіть не «доживають» до кінця гарантійного обслуговування, вирушаючи на аукціон для подальшого перепродажу. Звичайно, якщо покупець з України бере за основу максимальну економію, можна «нарватися» на машину, що змінила 4-5 господарів, але навіть такі авто часом перевершують вітчизняний автопром по комфорту, надійності і ходовим якостям.

Інших переваг покупки машини в Штатах можна нарахувати десятки - ось ТОП-5 найбільш вигідних:

  • Низька вартість (дешевше, ніж в Україні) навіть з урахуванням всіх податків і витрат на транспортування. На відміну від «евроблях», американські машини найчастіше приходять в ідеальному або хорошому технічному стані.
  • Суворі американські закони, що забороняють будь-яким чином приховувати дані про пробіг автомобіля. Для нас це означає ідеально «прозору» історію для кожного авто, що приїжджає зі Штатів в Україні.
  • Практично 100% підтримка 92-го бензину. А значить, можна економити на паливі.
  • Дійсно крута комплектація салону! Підстаканники, коробка-автомат, хороший клімат-контроль та інші «фішки», унікальні саме для американських авто.
  • Можливість покупки моделі-ексклюзиву, випущеної спеціально для американського ринку.

Можливі ризики покупки машини з США

Виділимо і п'ять основних аргументів, чому придбання авто зі Штатів може обійтися «в копієчку» необережному покупцеві:

  • Час доставки і приховані платежі. Часом машину доводиться чекати по 6-8 місяців. Та й всякі страховки буквально «з'їдають» всю вигоду від покупки.
  • Відчутні ризики псування при транспортуванні на судні. Рішення - оформлення обов'язкової страховки, яка теж коштує грошей.
  • Інколи брудний або навіть зіпсований салон. Американці нерідко відносяться до салону як до лавочки в громадському парку - розливають напої, саджають тварин з брудними лапами, та й просто не прибирають їх. Багато пригнаних авто вимагають капітальної хімчистки салону відразу після покупки.
  • Необхідність мінімального ТО, заміни робочих рідин і інших витратних матеріалів. Знову ж, витрати.
  • Ризик потрапити на авто зі страхового аукціону. Туди відправляються машини після ДТП і інших інцидентів. Підозріло низька ціна або пільгові умови відправки - вірний знак, що машина продається вже після аварії.

У будь-якому випадку попереджений - значить озброєний. Оцініть всі «за» і «проти» - і купуйте!