Стальні конструкції LLENTAB - надійність, функціональність, оперативність зведення

Швидкомонтовані конструкції - сучасна альтернатива будівлям з шлакоблоку та цегли, які вимагають ґрунтовного фундаменту. Компанія LLENTAB допоможе спроектувати і змонтувати під ключ сучасні швидкомонтовані будівлі в Україні.

Швидкомонтовані будівлі (БМЗ) активно використовуються підприємцями для скорочення часу будівництва ангарів, складів, магазинів і інших промислових і комерційних об'єктів. Крім швидкості зведення замовників привертає доступна ціна споруди. Порівнюючи капітальну споруду і швидкомонтовані будівлі, витрати на зведення других значно нижча. Крім цього, застосування подібних конструкцій дозволяє значно підвищити окупність бізнесу, що важливо в сучасному світі.

Проектно-будівельна компанія LLENTAB, що займається будівництвом бмз надає весь спектр послуг з проектування і зведення швидкомонтованих будівель різного призначення:

  • Склади та складські комплекси, ангари, в тому числі ангари сільськогосподарської техніки
  • Будівництво виробничих будівель і цехів.
  • Будівництво супермаркетів, торгових центрів і магазинів від 500 м2 і ін.

Авторитетність даної компанії забезпечується гарантією якості, лояльною ціновою політикою, індивідуальним підходом до кожного клієнта.

Переваги БМЗ

БМЗ, ціна на які нижче в порівнянні з капітальними будівлями, мають ряд переваг:

  • Виробництво швидкомонтованої конструкції і її монтаж не займає багато часу.
  • Мобільність і простота монтажу і демонтажу будівлі.
  • Невисока вартість виробництва і монтажу, що зменшує кошторис на будівництво.
  • Можливість отримання надійної будови будь-якої площі.
  • Можливість установки будівлі незалежно від типу грунту, погодних умов.
  • Економія на обігріві будинку завдяки застосуванню сучасних утеплювачів.
  • Отримання готової споруди будь-якої форми і дизайну.

Для спорудження каркасів швидкомонтованих будівель використовуються сталеві гофра-балки. Застосування таких конструкцій дозволяє зменшити вагу готового будинку, прискорити будівельні роботи, збільшити корисну площу, максимально точно розрахувати витрати на будівництво.

Стіни БМЗ як правило виробляються з сендвіч панелей з сучасним наповнювачем пінополіуретаном. Це негорючий матеріал, який не боїться гризунів, вологи. Пінополіуретан перевершує мінеральну вату по теплоізоляційним показниками, він ефективніше вати на 60%.

В якості покрівельного матеріалу використовується профнастил, який може бути виконаний в будь-якому колірному виконання, відрізняється довговічністю і простотою монтажу.

Для початку співпраці з компанією LLENTAB замовнику необхідно залишити заявку для отримання кошторису. Наступний крок - внесення преоплати і укладення договору. Далі проводяться роботи відповідно до генерального плану. На цьому етапі проводиться монтаж фундамент.

Далі замовлення надходить у виробництво. Заключний етап - монтаж споруди в найкоротші терміни на підготовлений фундамент.