Футболки Mercedes — символ престижу та достатку

Німецький концерн Мерседес відомий не тільки в Європі, але й по всьому світі. Автомобілі марки Mercedes протягом багатьох років виступають символом якості, процвітання на життєвого успіху. Тому в одязі с принтами та символікою відомого бренду людина може почуватися впевненою у власних силах та цілеспрямованою.

Футболки Mercedes-мерч, який дуже гармонійно ввійде, як до чоловічого, так і жіночого гардероба.

Історичні дані про німецьке авто

Mercedes Benz-німецький виробник легкових автомобілів преміального класу, автобусів та вантажівок, які колесять дорогами по всьому світу.

Торгова марка виникла майже 100 років тому (в 1926 році) при злитті найпотужніших підприємств машинобудівної промисловості. Засновники корпорації-Готлиб Даймлер і Карл Бенц. Фірмовий трьох-променевий знак підприємства запатентований у 1909 році, і має особливий зміст-Мерседес найкращий за всю техніку на воді, землі та повітрі.

Серед поціновувачів німецкого бренду більшість людей, які дуже вибагливо ставляться до всіх речей, які їх оточують. По всьому світу розташовані сотні майстерень для підтримання авто у належному стані та для проходження профілактичних заходів. Більшість фірм знаходиться на території Німеччини, але присутні вони й Америці та Данії.

Одежа Мерседес Бенц в інтернет-магазині “PROSTO Майки”

Придбати футболки Mercedes Benz сьогодні можна, не виходячи з дому чи офісу. Шопінг через онлайн-ресурси дозволяє зекономити безліч часу та підібрати модні речі за ціною, доступною по бюджету.

Заглянувши в віртуальний каталог нашого магазину, поціновувачі якісної автомобільної техніки можуть:

  • обрати оригінальні футболки різних кольорів та розмірів з якісним нанесенням логотипів, принтів та написів;
  • замовити друк логотипу за власно розробленим ескізом, фото чи малюнком.
Переваги звернення до “PROSTO Майки”

Інтернет-магазин вже багато років, починаючи з 2007 року, займається реалізацією якісних трикотажних виробів європейських торгових марок. Девіз дружнього колективу компанії-дарувати радість кожному, хто звернувся до нас, а також безмежна любов кожного працівника до того, чим він займається.

Обравши наш інтернет-ресурс, замовники отримують ряд переваг:

  • широкий вибір трикотажних виробів провідних європейських брендів;
  • можливість обрати ексклюзивні моделі футболок, що представлені в каталозі, та замовити друк за власними ескізами;
  • високий рівень обслуговування;
  • індивідуальний підхід до кожного замовника;
  • зручна навігація з цілим рядом фільтрів по сайту магазину;
  • різні форми оплати за товар (наложений платіж, переклад на карту банку);
  • швидкість виконання замовлення;
  • доставлення продукції протягом 1-2 днів в будь-який куточок країни.

Обравши інтернет-магазин “PROSTO Майки”, клієнти можуть розраховувати на якісні футболки Мерседес з оригінальними принтами, написами та логотипами, які підкреслять статусність та вишуканий смак власника.

Чекаємо ваших дзвінків!