Про причини популярності Medi Peel, і як популярна блогерка стала обличчям цього бренду

На сучасним ринку косметичних товарів з'являється все більше корейських виробників. Ще кілька років тому про те, що в цій країні випускають косметику, мало хто знав, і ще менше людей цим цікавилися. Але незабаром виявилося, що корейська продукція не просто доступна за вартістю, але і досить ефективна.

Серед популярних брендів варто виділити Medi Peel. Йому вдалося прославитися завдяки використанню оригінальних, незвичайних інгредієнтів. Склади продукції здаються, в більшості своїй, незнайомими - але вони завжди відрізняються максимальною природністю і винятковою ефективністю. Всі засоби, що випускаються під цією назвою, набули широкого поширення завдяки високій ефективності і функціональності.

Користується популярністю ця косметика і в Україні, а нещодавно популярна блогерка з міста Южное Наталья Катюха стала обличчям цього бренду.

Чим примітна корейська косметика Medi-Peel

Наталья Катюха

Вона виготовляється за особливими рецептами з унікальними складовими, і використанням особливих технологій, які виробники зберігають в секреті. Склад дивує, у деяких викликає недовіру, але досить кілька разів спробувати, щоб переконатися - ця косметика дійсно працює. Серед конкурентних переваг Medi-Peel можна виділити кілька основних:

  • У кожного засобу - унікальні формули. Жодна компанія більше їх не використовує. У складі більшості засобів присутні такі ефективні природні інгредієнти, як равликовий муцин, іонізоване золото, комплекс пептидів.
  • Більшість продуктів використовуються для вирішення поширених проблем зі шкірою. Це передчасне старіння, сухість і зневоднення. З такими явищами ми стикаємося часто через погану екологію, неправильний догляд, недостатнє харчування, стреси.
  • Натуральний склад. Виробник використовує тільки органічні інгредієнти. Вони не викликають алергічних реакцій і роздратування. Можливі тільки випадки індивідуальної непереносимості окремих компонентів.
  • Висока якість. Фахівці компанії проводять тестування, щоб переконатися в правильному поєднанні всіх компонентів і їх ефективності. Всі товари ретельно перевіряються перед випуском на ринок і обов'язково сертифікуються.

Що пропонує покупцям виробник Medi-Peel

Компанія відома своїм незвичайним підходом до вибору і компонуванні інгредієнтів. Наприклад, в її лінійці є крему з частинками золота, екстрактами чорної ікри, деревними грибами. Незвичайними здаються також і такі компоненти, як інжировим кактус, равликову слиз, стовбурові клітини. Склади незвичайні, але ефективні, а результат буде помітний вже через кілька застосувань.

У лінійках бренду присутні:

  • креми, гелі, масажери;
  • тканинні маски;
  • патчі з гіалуроновою кислотою і пептидами;
  • сироватки, есенції в ампулах;
  • мазі, пінки.

Завдяки унікальним розробкам, зараз компанія є однією з найсильніших як на корейському, так і на світовому косметичному ринку.