Про переваги самостійного бронювання готелю

Багато туристів, відправляючись в подорож, замислюються, як забронювати номер в готелі. Найкраще робити це заздалегідь і самостійно, адже тоді ви отримаєте гарантію своєї броні, а також заощадите, обійшовши посередників.

Самостійне бронювання номерів у готелі дозволяє підібрати ті умови проживання, які допоможуть отримати максимальне задоволення від звичайного подорожі або забезпечити комфортне проживання під час ділової поїздки. Це зручно, надійно і недорого. У цьому ви зможете переконатися, забронювавши на сайті swiss-hotel.lviv.ua номер в Swiss Hotel - одному з кращих готелів в центрі Львова, що славиться своєю гостинною атмосферою, бездоганним сервісом, комфортом, вишуканим інтер'єром. Окрім того при бронюванні безпосередньо на сайті ви гарантовано отримуєте найкращу цінову пропозицію.

Плюси прямого бронювання

Ви однозначно отримаєте свій номер в готелі, навіть якщо приїдете в розпал туристичного сезону, коли попит на житло досягне апогею.

  • Бронювання «залізно» закріплює за вами право проживання в зазначені терміни.
  • Номер можна вибирати не поспішаючи, переглядаючи фото і опис.
  • Ви економите час, так як відразу отримуєте все необхідне.
  • При ранньому бронюванні номера (за 7 днів до приїзду) можна отримати знижку в розмірі до 40%, як пропонує готель Swiss Hotel.
  • Часу на бронювання витрачається набагато менше, ніж на пошук підходящого готелю безпосередньо на місці.
  • На сайті swiss-hotel.lviv.ua чекають приємні знижки і подарунки, можна ознайомитися з найкращими пропозиціями 

Швидкість - один з найвагоміших аргументів. Раніше потрібно було додзвонитися до готелю, дочекатися, поки менеджер підбере номер, оплатити гарантію бронювання, отримати документи на електронну пошту. Прогресивні туроператори вирішували це питання через листування, але туристам все одно доводилося чекати кілька тижнів.

Онлайн-бронювання готелю допомагає отримати гарантію проживання за кілька хвилин. Досить заповнити форму на сайті, відправити заявку та підтвердження наміру з'явиться негайно. Система онлайн-бронювання вишле всі необхідні мандрівникові документи на електронну пошту. У готелі будуть знати дату приїзду і персональні дані, зможуть підібрати персонал, який говорить на мові туриста, і підготувати все для комфортного проживання.

Скасування бронювання також відбувається в онлайн-системі. Готель оголошує дати, до настання яких можна просто відмовитися від номера без штрафу. Якщо поїздка відмінилася, змінилися умови і дати, турист скасовує бронювання. Дія теж займає кілька хвилин. Терміни повернення грошей на карту встановлені в правилах готелю.

Забронювати номер в обраному готелі дуже просто. Для цього потрібно зайти в інтернет, заповнити та надіслати заявку, розміщену на сайті готелю. У ній слід вказати номер платоспроможною карти, категорію апартаментів, в якій буде жити, вказати кількість проживаючих людей, час поселення і від'їзду.

Як правило, за цією заявкою відправнику надсилається ваучер про підтвердження броні. Іноді за вказаною адресою електронної пошти приходить повідомлення про прийняття заявки із зазначенням реквізитів готелю, контактних телефонів. Слід зв'язатися з адміністрацією готелю і попросити вислати підтвердження броні. Це потрібно при оформленні візи або проїзді через кордон.