Автоцистерни Everlast - гарантія надійності, безпеки і ефективності транспортування

Компанія Everlast проектує і виготовляє резервуари і автоцистерни для транспортування темних і світлих нафтопродуктів, скраплених газів, різноманітних хімікатів, харчових продуктів, а також допоміжні системи і компоненти для спеціальних транспортних потреб.

Ми пропонуємо повний комплекс послуг з постачання запасних частин і сервісного обслуговування. Якість нашої продукції та послуг обумовлено пятнадцятирічним досвідом роботи в транспортній сфері, знанням спеціальних вимог замовника, а також дотриманням прийнятих зобов'язань і оперативне обслуговування. Таким чином, ми раді запропонувати вам ресурси міжнародного виробника і характерну для малого і середнього бізнесу гнучкість організації

Високоефективне виробництво

Сучасний завод, про який детальніше можна дізнатися на сайті https://everlast.ua/ru/, пропонує хороші умови для ефективного виробництва. Унікальний процес виробництва гарантує високу якість і короткий термін виготовлення. Правильна форма резервуарів досягається на автоматизованих вальцях з ЧПУ.

Остаточне якість продукту завжди є результатом правильного проектування, правильно обраних компонентів, методів обробки та досвіду збірки.

Автоцистерни з ідеєю

Транспортування паливо-мастильних матеріалів та інших рідких продуктів автоцистернами від Everlast - надійне, безпечне і економічне. Наші довговічні цистерни легко переобладнати як для відповідності індивідуальним вимогам паливних компаній, так і вимогам місцевого законодавства.

Автоцистерни встановлюються на обрану вами платформу, ми проектуємо продукцію у співпраці із замовниками та перевізниками, для того щоб зробити її придатною для виконання певних транспортних завдань.

Ви виграєте вже на етапі проектування, оскільки в конструкції автоцистерн Everlast реалізовані унікальні по своїй ефективності рішення:

  • Масивна конструкція платформи надійна і легко чиститься
  • Форма цистерни забезпечує низький центр ваги і більший обсяг цистерни без збільшення її довжини
  • Верхня палуба спроектована широкою і безпечною
  • При наявності теплоізоляції цистерна витримує великі перепади температур
  • При використанні пневматичного колектора розподілу застосовуються передові технології, він зручний для
    користувача і сервісного обслуговування
  • Кришки люків цистерн стандартно комплектуються захистом від переливу, повітряними пневмоклапанами і окремою системою рекуперації газів
  • Вбудовані ящики з боків цистерни дозволяють зберігати шланги в чистоті і забезпечують їх легкодоступность.
  • Арматура нижнього наливу, розвантаження пневматичний колектор і шланги, лічильники і пристрої контролю встановлені в легкодоступному місці.

Цистерни Everlast - - продуктивний дизайн

Причепи-цистерни Everlast мають аеродинамічну форму. Завдяки легкій консольної конструкції досягається максимальна ефективність і вантажопідйомність. Продумана конструкція цистерни є результатом тривалої роботи з розвитку і багаторічного досвіду. 

Зливи секцій забезпечені колодязями, також зливні труби оснащуються датчиками контролю наявності палива, які, при необхідності, можна встановити і пізніше. Вбудовані інтегровані бічні шлангові чохли і широкіа шафа для роздаткового обладнання входять в стандартну комплектацію. Бічні шлангові чохли дозволяють зберігати шланги в чистоті і забезпечують легкодоступность при експлуатації.

Устаткування навантаження і розвантаження на відміну від інших виробників в наших конструкціях можливо розмістити з виходом на одну сторону не в залежно від кількості відсіків. Низький центр важкості підвищує стійкість і керованість.