Чи варто розглядати Chevrolet Aveo: переваги моделі

Хетчбек — один із найпопулярніших варіантів кузова автомобілів через свою універсальність. Бюджетний Chevrolet Aveo належить саме до цього типу.

Автомобіль випускався Daewoo, яку через фінансову кризу придбала компанія General Motors, що базується в США. Деякі виробники, які також входять до складу GM:

  • Buick;
  • Cadillac;
  • GMC.

За габаритами Aveo знаходиться між меншим Spark і великим Cruze, а також конкурує з Mitsubishi Attrage і Toyota Yaris. Говорячи про ключові особливості автомобіля, варто виділити такі:

  1. Двигун: 1,6 л / 4 циліндри.
  2. Передача: 6-ступенева автоматична.
  3. Потужність: 115 к. с. / 155 Нм.
  4. Максимальна швидкість: 186 км/год.

Усе це робить купування Chevrolet Aveo на https://ivano-frankivsk-avto.ukravto.ua/ru/cars/aveo цілком виправданим фінансовим вкладенням при пошуку доступного авто для пересування по місту та трасах.

Зовнішній вигляд

Chevrolet Aveo 2018 з його 15-дюймовими сталевими колесами й високим кузовом – відмінний приклад функціональності, а не форми. Так, він не є ідеальним з погляду краси екстер'єру та інтер'єру, проте його дизайн практичний.

Інтер'єр

Усередині Aveo багато твердого зернистого пластику, який покриває приладову та дверні панелі, але це можна пробачити, бо конкуренти зазвичай пропонують те ж саме. Сидіння водія та пасажира регулюються в чотирьох напрямках і є м'якими та зручними. Феноменальна система кондиціонування повітря забезпечує охолодження пасажирів навіть при мінімальних налаштуваннях. Шухлядки й поглиблення призначені для розміщення смартфона й документів. Таким чином авто має необхідний мінімум для зручного перебування в ньому водія й пасажирів.

Особливості

Chevrolet Aveo 2018 має 1,6-літровий двигун, який значно перевершує те, що можуть запропонувати обидва його японські конкуренти. Він дає більше сили. Розподіл потужності відбувається на передні колеса, 6-ступева АКПП плавно працює й утримує передачі до червоної лінії в ручному режимі. Не поступаючись за рівнем безпеки іншим автомобілям, представленим у даному класі та ціновій категорії, «Авео» має антипробуксовочну систему, ABS та дві подушки безпеки.

Підбиваємо підсумки

У своїй ціновій категорії Chevrolet Aveo знаходиться між більш доступним Mitsubishi Attrage і дорожчим Toyota Yaris. Взявши найкраще від обох, він зайняв свою нішу в ролі доступного міського автомобіля, яким його і задумував виробник.

Як і будь-яку іншу машину, «Шевроле Авео» перед купуванням варто відчути, посидівши в салоні та проїхавши пару кілометрів. Замовте тест-драйв в офіційному центрі продажу, і ви зрозумієте, чи підходить цей автомобіль саме вам.