Авто з США: купувати чи ні?

Експерти дають відповіді на найбільш хвилюючі та актуальні питання: чи є сенс купувати автомобіль в Америці, як це зробити правильно і безпечно, наскільки суттєвою буде фінансова вигода.

Американський континент знаходиться в 9000 кілометрах від України. Але українські автолюбителі все частіше вибирають США або Канаду в якості країни для покупки підтриманого автомобіля. Яке цьому економічне пояснення? Відповідь одна - вигода!

І якщо ви бажаєте замовити авто з США, на сайті https://vezemauto.com.ua/ звяжіться з менеджерами компанії "Везем Авто", і вам буде гарантована швидка доставка вподобаного авто з розмитненням прямісінько зі Штатів. Більше того, саме зараз серед передплатників інстаграм-аккаунта @Vezem_auto розігрується Mercedes G-Class або 50 000 $ (на вибір переможця). Просто підписатися до спільноти і отримати чудовий шанс стати власником статусного авто, чи кругленької сум, погодьтесь втрачати таку унікальну можливість ніяк не можна!

Переваги американського автомобілебудування

1. У США базова комплектація автомобіля передбачає установку більш потужного двигуна в порівнянні з аналогічними «європейками» і «японками». Все тому, що в країні встановлена ​​невисока ставка податку на транспорт.

2. За виробництво «бракованих» автомобілів держава накладає на заводи-виробники величезні штрафні санкції. Тому на американському виробництві проводиться ретельний контроль якості.

3. Завдяки розвиненій мережі доріг з прекрасним дорожнім покриттям «вбити» автомобіль неможливо. І пробіг не має значення.

4. Комплектація авто із заводу вважається поліпшеною. Американські машини часто оснащені додатковими опціями:

  • кондиціонер
  • шкіряний салон
  • коробка автомат
  • круїз контроль
  • люк

Чому авто з США дешевше? Все просто, автомобільний ринок США - високо конкурентне середовище, де автомобільні концерни борються за покупців незвичними для нас методами. Вони модернізують авто, залишаючи його вартість на колишньому рівні. Тому американські автомобілі завжди дешевше аналогічних європейських.

Багатий американський ринок

За статистикою американець їздить на своєму автомобілі 3-4 роки. Після цього він виставляє авто на продаж. Більшою популярністю користуються торгові інтернет-майданчики - аукціони, на яких проходять онлайн торги в режимі реального часу.

Велика частина таких аукціонів є дилерськими. Це означає, що звичайний користувач не матиме доступу до бази даних продаваних авто і не зможе самостійно купити авто. Йому буде необхідна допомога посередника, дилера для того щоб приймати участь в торгах і викупити автомобіль. Ще краще звернутися до надійної і компанії, яка крім доступу до аукціону, займається експортом і доставкою авто з США.

Отож, підрещюмуємо основні плюси покупки авто в США:

  • Можливість перевірити достовірність відомостей про транспортний засіб (наприклад, через сервіс carfax).
  • Прийнятна ціна. В основному ціна на 20-40% нижче, ніж в Україні і Європі.
  • Простота доставки за допомогою фірми-посередника, яка доставить авто з США в Україну. Можна звернутися в компанію "Везем Авто", і вам швидко і безпечно доставлять будь-який автомобіль з США на ваше замовлення.
  • Гарне збереження. Навіть зовні б/у авто виглядає відмінно.
  • Бездоганна якість заводської збірки і матеріалів.