5 причин, чому варто купити конструктор Лего для дитини

Вибір подарунка для дитини – це не таке просте завдання як здається на перший погляд. Навіть у ранньому віці багато дітей вже вміють демонструвати свій характер. У кожної дитини свій смак, який варто врахувати купуючи подарунок.

Тому, якщо ви обираєте презент для дитини, смаків якої ще не знаєте, то постарайтесь поцікавитись її вподобаннями. Якщо ж такої можливості немає, обирайте універсальний варіант який нікого не залишить байдужим. Подаруйте дитині конструктор Лего! Від такого подарунка точно не відмовиться жоден малюк.

Переваги конструкторів Лего

Розмальовки, плюшеві зайчики, іграшкові машинки та ляльки – усе це та багато іншого сьогодні можна знайти на полицях магазинів з дитячими іграшками в широкому асортименті. А якщо добре пошукати то навіть можна знайти іграшки за дуже доступними цінами. Але яка від них користь? Ні для кого не є секретом, що 70% дитячих іграшок на нашому ринку – це вироби низької якості, які можуть зашкодити здоров’ю дитини.

Якщо ви хочете придбати справді якісну іграшку яка служитиме довгий час, тоді варто купити Лего. Про переваги цих конструкторів напевно знають усі. Лего – це той випадок, коли якість повністю виправдовує вартість іграшки. Конструктор виготовлений з високоякісного пластику, а його деталі мають зручний розмір та приємні на дотик.  Це його основна перевага.

Ще один вагомий плюс – широкий асортимент. Вибір наборів настільки великий, що кожен зможе підібрати для себе щось підходяще. Рекомендуємо вам звернути особливу увагу на серію Lego City. Такий подарунок точно не зможе лишити байдужим жодного малюка.

До переваг конструкторів Лего можна віднести той момент, що вони універсальні. Його деталі можна складати не лише по інструкції, але й придумувати свої нові моделі.

5 причин, чому варто подарувати конструктор Лего для дитини
  • Конструктор Лего розвиває дрібну моторику рук дитини.
  • Завдяки стимуляції дрібної моторики у вашого малюка буде розвиватися мовлення. Під час гри дитина вивчає нові слова, кольори.
  • В процесі збору конструктора відбувається стимулювання складної розумової діяльності дитини.
  • Під час гри у малюка розвивається креативне мислення та уява.
  • Збираючи конструктор, дитина вчиться розвивати свою увагу. В процесі гри малюк ретельно обмірковує кожен свій крок й таким чином вчиться проявляти терпіння.