FRANKLIN Concept House — новий комплекс з апартаментами бізнес-класу у центрі Києва

У Шевченківському районі Києва незабаром з’явиться новий комплекс FRANKLIN Concept House. Ексклюзивна архітектура, стильні суспільні простори, комплексна система безпеки, обслуговування рівня п'ятизіркового готелю — основні переваги об'єкта.

7 причин звернути увагу на комплекс FRANKLIN Concept House
  1. Будівництво ведеться за каркасно-монолітною технологією. Стіни зводяться з цегли та утеплюються мінеральною ватою, що забезпечує хороший рівень звуко- та теплоізоляції. Забудовники житлового комплексу ФРАНКЛІН — SAGA Development, Perfect Group і KYIVPROEKT Development.

  2. На будівництво об'єкта є вся необхідна дозвільна документація. Ознайомитися з просканованими копіями можна на офіційному сайті проєкту.

  3. Об'єкт розташований за 5 хвилин на авто від Хрещатика. Адреса: вулиця Олеся Гончара, 69. На відстані короткої прогулянки знаходиться площа Перемоги, Універмаг «Україна», Ботанічний сад ім. Фоміна. Неподалік є кав'ярні та бари, коворкінги та художні галереї, шоуруми та ательє, фітнес-клуби та студії краси.

  4. Резидентам буде надано сервіс 5*. Розв'язання таких буденних питань, як клінінг, хімчистка, оренда авто або бронювання авіаквитків, можна буде доручити персоналу.

  5. У зонах загального користування встановлять камери відеоспостереження. Передбачено підземний паркінг.

  6. Зі смартфона можна буде оперативно оплачувати комунальні та сервісні рахунки, залишати заявки на ремонт, стежити за порядком у самому будинку та на прибудинковій території.

  7. Заплановано business lounge, де можна буде влаштовувати зустрічі з бізнес-партнерами.

Пропозиції від забудовника

Інвесторів очікують двокімнатні, трикімнатні та чотирикімнатні апартаменти площею 56,66–129,35 кв. м. У всіх варіантах передбачено броньовані двері та мінісейфи.

  • Двокімнатні апартаменти. Нерухомість для бізнесменів-холостяків та молодят. Запроєктована спальня, простора кухня, вітальня, ванна кімната. Є варіанти з великим балконом.

  • Трикімнатні апартаменти. Оптимальний варіант для сім'ї з дитиною. Передбачені дві спальні та дві ванні кімнати. Кухня з вітальнею об’єднані. Можна придбати нерухомість з терасою.

  • Чотирикімнатні апартаменти. Ідеальна пропозиція для сім'ї з кількома дітьми різного віку. Є кухня, вітальня, три спальні, дві ванні кімнати, балкон.

Щодо доступних варіантів та вартості нерухомості у ЖК FRANKLIN Concept House в Києві ви можете дізнатися, звернувшись до відділу продажу.