Швидка доставка квітів в Дніпрі

Флористичний салон Flower-shop працює в Дніпрі, пропонує послуги швидкої доставки квіткових букетів, композицій, супутніх товарів по місту.

Щоб скористатися такою допомогою, вивчіть асортимент на сайті, виберіть відповідні товари, оформіть заявку і дочекайтеся кур'єра. Оплата замовлення можлива готівкою при отриманні або банківською картою, якщо представник компанії буде вручати букет самому одержувачу.

Як вибрати гарні квіти

Широкий асортимент - основна перевага салону. Купити квіти в Дніпрі можна за попереднім або терміновим замовленням - тут. У продажу представлені:

  • троянди;
  • хризантеми;
  • лілії;
  • еустоми;
  • альстромерії;
  • півонії;
  • орхідеї.

Можна замовити моно букет з одного виду рослин або мікс. Зверніться за консультацією до флориста, щоб він підібрав ті квіти, які добре поєднуються один з одним за кольором, ароматом, розміром, іншими показниками. Декоративна упаковка букета теж важлива. Вона повинна бути в спокійних тонах, щоб не відволікати увагу від самих квітів. Це ніжне обрамлення квіткової композиції, а не її основа. Такими принципами керуються всі співробітники флористичного салону.

У продажу представлені готові букети, але можна замовити і індивідуальну композицію. Надішліть флористу фото вподобаних квітів, він відтворить його в точності.

Особливості доставки букетів по Дніпру

Швидка доставка квітів в Дніпрі - ще одна затребувана послуга флористичного салону. Тут цілодобово працюють кур'єри, які готові в найкоротші терміни привезти композицію за вказаною адресою і вручити її одержувачу. Доставка по місту в денний час безкоштовна, незалежно від суми замовлення. Вночі послуги кур'єра оплачуються, вся інформація про вартість обслуговування є на сайті. Жителі Дніпропетровської області теж можуть скористатися такими послугами, вартість доставки розраховується індивідуально.

Всі кур'єри компанії ввічливі та приємні і спілкуванні. Вони знайдуть потрібні слова, щоб привітати одержувача з важливою подією, якщо ви не можете вручити букет особисто. Додатково можна придбати тут солодощі, м'яку іграшку, інші приємні сувеніри, щоб доповнити квіткову композицію. Ці подарунки теж привезе кур'єр. На багато букетів поширюються знижки, тому ви можете додатково економити, використовуючи послуги великого квіткового салону.