Глушилка сигналу - надійний захист конфіденційної інформації

Швидкий розвиток інтернету і стільникового зв'язку значно полегшив життя сучасних людей. Але ніхто не може гарантувати, що цінна інформація не потрапить у не ті руки, і залишиться повністю конфіденційною. Якщо Ви маєте в своєму розпорядженні важливі дані і не хочете, щоб хтось про них дізнався, то вам знадобиться глушилка стільникового зв'язку.

Якщо Ви хочете купити надійну глушилку сигналу, та інші сучасні пристрої захисту конфіденційної інформації, то звертайтеся в інтернет-магазин Jammer.com.ua. У нашому каталозі є техніка для будь-яких випадків життя, яка надійно захистить ваші цінні дані. Ми напряму співпрацює з провідними постачальниками обладнання, завдяки чому ви можете на сто відсотків бути впевнені в його високій якості і надійності, і тому на всю продукцію надається тривала гарантія. Також це дозволило знизити підсумкову вартість техніки, і розцінки у нас нижчі ніж у інших компаній.

Навіщо використовують глушилки

Якщо Ви бізнесмен або просто ведете важливі переговори, то завжди є ймовірність витоку інформації. Ніколи не можна бути впевненим, що кабінет або місце де Ви перебуваєте не оснащено прослуховуючих обладнанням. Для запобігання будь-яких проблем слід використовувати глушилку сигналу. Такий пристрій допоможе навіть в тому випадку, якщо Ви розмовляєте по телефону.

Для захисту даних використовують портативні глушилки, які створюють «білий» шум. Він розподіляється по всьому діапазону обраної мережі. Таким шляхом здійснюється блокування всіх можливих каналів і способів передачі інформації. Тобто, глушилка gsm сигналу не дає стороннім отримати контакт з їх шпигунським устаткуванням.

Зазвичай глушилка стільникового зв'язку використовується в разі необхідності дотримання тиші, перешкоди поширення та розголошення різної інформації в наступних сферах життя людини:

  • бізнес - робота вимагає зосередженості та уваги, особливо при проведенні нарад, переговорів, конференцій;
  • в деяких випадках сигнали мобільних телефонів негативно впливають на сучасне високочутливе обладнання, створюючи перешкоди в його роботі;
  • адміністрування в громадських місцях - при відвідуванні об'єктів культурного спрямування, таких як музей і театр, щоб уникнути порушення тиші гучними дзвінками стільникових телефонів або СМС;
  • також придушення мережі здійснюється при здійсненні релігійних богослужінь або обрядів, при відвідуванні лікарень або режимних об'єктів;
  • надійний захист конфіденційної інформації в певних умовах.

Як вибрати глушилку сигналів

Якщо Ви хочете купити глушилку для стільникових телефонів, то її необхідно правильно підібрати, враховуючи багато важливих нюансів. Вибір здійснюється виходячи з наступних критеріїв:

  • Дальності дії. Прилади можуть працювати на відстані від 2-х до 100 метрів. На радіус дії в повній мірі впливає потужність пристрою. Чим воно могутніше, тим дорожче буде коштувати. Також має значення близькість розташування станції оператора.
  • Принципу дії. Такі агрегати бувають спрямованої і кругової дії. Тобто, можуть функціонувати в певній зоні або радіусі. Саме тому при виборі слід враховувати цей фактор.
  • Виконання. Сучасна глушилка мобільного сигналу може бути портативною, стаціонарною і вуличною. Портативна працює від батареї, має невеликі розміри і її можна носити в кишені чи сумці. Стаціонарні встановлюються відразу в приміщеннях. Вуличні - найпотужніші, встановлюються зовні для придушення мережі в певному приміщенні.