Лопес про можливість матчу-реваншу з Ломаченко

Американця Теофімо Лопеса, схоже, дуже непросто буде схилити до проведення матчу-реваншу з Василем Ломаченко . 23-річний абсолютний чемпіон легкої ваги (до 61,2 кг) стверджує, що нічого не винен колишньому кращому боксерові планети, і нічого не хоче чути про бажання останнього поквитатися.

Про всі найважливіші і найактуальніші новини спорту дізнавайтесь зі сторінок популярного видання focus.ua.

Нагадаємо, бій 17 жовтня в Лас-Вегасі (США) завершився одностайною перемогою американця.

Американець в інтерв'ю виданню TMZ Sports заявив, що нема ніяких підстав, зокрема і контрактом це не передбачено, давати Ломаченкові можливість на реванш.

«Я його побив, а тепер багато хто хоче, щоб це ще раз відбулось. Навіщо?» - дивується новий чемпіон.

Коли чемпіона WBC / WBO / WBA / IBF запитали, що він думає про коментарі Василя відразу після бою - мовляв, судді неправильно визначили переможця, Теофімо на подив навіть був стриманий.

«Вони знали, що програли, і це було видно по їх поведінці. Я знав, що він сам це знає, - зазначив Лопес. - Я тоді підійшов до нього і сказав: класний бій. Але він не захотів відповісти тим же жестом. Натомість він почав сміятися. Ну і я такий після цього: ай, та й добре, я свою справу зробив, надрав тобі зад, а ти посік мене і робив інші негарні речі, але немає проблем!».

Також Лопес зазначив, що українець проігнорував післяматчеву прес-конференцію, що негативно позначилось на його репутації.

А тим часом виконавчий директор Спортивної комісії Каліфорнії Боб Беннетт встав на захист Джулі Ледерман, яка була нещадно розкритикована за те, що в бою Ломаченко - Лопес віддала перемогу американцю з рахунком 119: 111. Виявилася, що вона, як і Теофімо, родом з Нью-Йорка.

"Судді ґрунтуються виключно на виступі боксерів. Той факт, що Джулі Ледерман родом з того ж штату, що Теофімо, це недостатня причина відхилити її кандидатуру ... У нас немає корисливих інтересів в тому, хто взагалі переможе в бою.

Наскільки я розумію, ми просто хочемо, щоб боксер, який переміг, був оголошений переможцем. Перші сім раундів і дванадцятий раунд точно залишилися за Лопесом. Це вісім раундів, 66 відсотків бою. Тепер ми можемо обговорити чотири раунди, що залишилися. Тім віддав всі чотири Ломаченко, Стів Вайсфельд віддав два, Джулі - один. Але я вважаю, що в історичних хроніках можна записати, що Теофімо переміг Ломаченко одноголосним рішенням суддів у Лас-Вегасі ", - зазначив Беннетт.

Він також зазначив, що не сумніватиметься при призначенні Ледерман на інший відповідальний бій.

"Я б порадив подивитися на інші бої, які вона судила. Джулі Ледерман - дуже затребуваний суддя, якої зазвичай доручають працювати на найскладніших професійних боксерських поєдинках. На жаль, хтось може вважати, що її рахунок був надто односторонньою. Але суть в тому, що всі троє суддів правильно визначили переможця ", - сказав Беннетт.