Основні переваги second hand брендового одягу

Все частіше наші знаменитості визнаються в тому, що купують речі класу люкс, в магазинах вживаного одягу, при цьому стилісти підкреслюють, що популярність на вінтажні речі не падає, а постійно зростає. Тому не дивно, що сьогодні магазини секонд-хенду стали для багатьох практично єдиним місцем покупок хорошою брендового одягу.

Магазинів second hand зараз багато, але тим хто хоче бути завжди в тренді, виглядати стильно і привабливо, причому не переплачувати зайві гроші, і не витрачати час на ходіння від магазину до магазину в пошуках дійсно гідної речі, хочеться порадити секонд хенд онлайн брендового одягу і взуття з Європи "Брендпосылторг". Сюди на київський склад потрапляє ретельно перевірений товар найвищої якості класу luxury, з бирками і етикетками, тут нема підробок і копій. Ціни досить помірковані, крім того є можливість придбати товар зі знижкою до 50%!

Отож які основні переваги придбання брендових аксесуарів на секонд-хенді? 

Ви отримуєте більше за менші гроші

Сьогодні покупка вживаного одягу асоціюється більше з хорошим смаком і свідомим підходом до моди, ніж з низьким соціальним статусом. Серед іншого, в магазинах секонд-хенду можна знайти одяг, зшитий такими модними будинками, як Chanel, Dior, Gucci, Givenchy і ін. Головна відмінність таких речей - це їх висока якість. Це означає, що навіть з плином часу, при правильному зверненні вони залишаються як нові. Тому навіть стара брендовий одяг дозволить новому власнику насолоджуватися її якістю, але за менші гроші.

Врахуйте, що для пошуку унікальних речей зовсім не потрібно перекопувати купи чужого одягу в магазинах секонд-хенд. Сьогодні купити одяг б.у можна навіть онлайн, наприклад в тому ж самому інтернет-магазині "Брендпосылторг" з безкоштовною доставкою, користуючись усіма зручностями онлайн-покупок.

Є шанс знайти по-справжньому унікальний речі

Деякі культові моделі розкішного взуття, сумок та одягу більше не виробляються. Єдиний шанс роздобути їх - це магазини секонд-хенд, тільки тут можна знайти ексклюзивні аксесуари та одяг.

Також не забувайте, що мода любить повертатися. Свідчень тому безліч - окуляри котяче око, білі чоботи, вінтажні сукні та багато іншого, що колись було в моді, але сьогодні знову повернулося на подіуми і вулиці. Тому, якщо ви хочете виділитися з натовпу і носити по-справжньому модний одяг, магазини вживаного одягу стануть відмінним рішенням. Тут можна знайти унікальні речі, навіть ті, які колись були випущені в обмеженій кількості.

Вінтажна мода знову в тренді

Ви хочете бути в тренді? Носіть вантаж! Жителі найбільших столиць моди, таких як Париж і Лондон, буквально божеволіють від вінтажного одягу. На кожному кроці можна знайти магазини з предметами і одягом старовини, і чим більше унікальний речей ви знайдете, тим оригінальнішим буде ваш гардероб

До речі, щороку в Лондоні проходить найбільший ярмарок вінтажної моди, в тому числі Clerkenwell Vintage Fashion Fair. У свою чергу, паризькі it-girls, яким намагаються наслідувати жінки по всьому світі, знаходять свій улюблений одяг в вінтажних магазинах, причому як в звичайних, так і в онлайн. Тому, якщо ви любите слідувати модним тенденціям, вишуканий одяг секонд-хенд підійде саме вам!

До речі, однією з найбільших прихильниць винтажной моди є ікона французького стилю - Жанна Дамас.

Старі речі - вигідне вкладення

Реальна вартість одягу (особливо якщо це люкс-бренд), яка продається в магазинах в секонд-хенд, може в десятки разів перевищувати заявлену ціну. Все що від вас вимагається, це розбиратися в брендах і чітко розуміти, на що ви полюєте, і покупка уживаних товарів може стати способом інвестування. Знамениті сумки або взуття користуються великим попитом у колекціонерів і модниць, а значить, ви навіть можете їх перепродати.

Знаменита сумка Birkin від Hermes, створена для ікони стилю 70-х років, Джейн Біркін - це предмет бажань усіх шанувальників цього бренду і трендсеттеров. Щоб купити таку сумку, потрібно записатися в чергу, в якій місця розписані на 5 років вперед. При цьому найдорожча модель була продана за 380 тисяч доларів. Тому цей аксесуарів, є ідеальним рішенням для вкладення грошей.

Це не тільки вигідно, але і корисно для екології

Ще якихось десять років тому про цю причину ніхто не замислювався, але сьогодні вже багато хто усвідомив масштаби екологічних проблем і катастрофічної нестачі ресурсів. Тому щоб хоч якось мінімізувати збиток планеті, уряди багатьох країн водять серйозні обмеження стосуються виробництва і видобутку копалин.

Звичайно, окрема людина сама по собі не в силах вирішити проблеми в глобальному плані, але в силах змінити свої звички. Що стосується даного випадку, то ми можемо поєднати приємне з корисним. Купуючи речі б/у ми не тільки зменшуємо споживання ресурсів і кількість відходів, а й отримуємо можливість купити дійсно унікальні речі відмінної якості, які стануть прикрасою вашого гардеробу.