Що потрібно знати при виборі меблів на замовлення

Каталоги меблів рясніють різноманітними моделями, і кожна з них по-своєму приваблива, але, коли справа доходить до вибору, у покупців виникає безліч проблем. Готові гарнітури далеко не завжди підходять, їх буває складно встановити в виділеному просторі кімнати і ще складніше підібрати по відтінку. Єдино правильне рішення в такому випадку - меблі на замовлення за розмірами. Однак і тут є маса нюансів.
кухни на заказ в Днепре

При виборі меблів на замовлення слід ретельно і відповідально підійти до вибору компанії, яка пропонує виготовлення меблевої продукції. Завдяки суто індивідуальним особливостям геометрії різних приміщень, виробник не має можливості виготовляти такі меблі в виробничих масштабах. Відповідно, клієнт може не прив'язуватися до стандартів, а керуючись своїми смаками і побажанням, створити свій особистий шедевр меблевого мистецтва.

Вибравши професійну, креативну, з відмінною репутацією фірму, таку як студія ексклюзивних меблів СЕМ, про яку деталініше можна дізнатися на сайті sem-mebel.com.ua  ви будете впевнені, що отримаєте вигідну комбінацію з висококваліфікованого обслуговування, якісних і ексклюзивних моделей меблів і індивідуального творчого підходу до замовлень.

Якщо в результаті користування виробами виникають різні питання по експлуатації, поважаюча себе фірма забезпечить своїм клієнтам додаткову гарантію і різнобічну технічну підтримку. Меблі на замовлення від високопрофесійної меблевої компанії гарантовано наповнять атмосферу будь-якого приміщення гармонією, комфортом і красою!

Від первинного ескізу до створення гармонійної меблевої композиції в інтер'єрі

Для того щоб меблева компанія змогла реалізувати всі ваші задуми, слід заздалегідь визначитися з деякими тонкощами, які можуть істотно вплинути на очікуваний кінцевий результат. На базовому етапі бажано ознайомитися з каталогами меблевої продукції та існуючими варіантами моделей в інтернеті або меблевих салонах. Щоб знати, від чого відштовхуватися дизайнерам при створенні початкової концепції вироби, клієнту можна зробити приблизний ескіз або простий начерк для паперу, який стане, згодом, фундаментом для майбутнього проекту. Спочатку варто продумати всі важливі параметри і характеристики майбутньої моделі - визначитися з кольором, дизайном, фурнітурою, обробкою і т.д.

При виборі колірної гами, необхідно дотримуватися загальної стилістики приміщення і предметів декору. Приділити увагу варто майбутньому місцю розташування предмета меблів і ступеня освітлення даного місця. Навіть такі дрібниці як нюанси кріпильної і зовнішній вигляд лицьової меблевої фурнітури можуть істотно вплинути на функціональність і презентабельність ваших меблів.

Правильний вибір виробника меблів на замовлення - запорука успіху!

Основні нюанси при виборі меблевої компанії:

  • У компанії є власна база пиломатеріалів і своє виробництво;
  • Гарантія на меблі, бажано більше трьох років. Обов'язково включення в договір пунктів про строки виготовлення, нюансів доставки і гарантії на вироби;
  • Компанія повинна мати хорошу репутацію з чималим терміном існування на ринку меблевої індустрії;
  • Наявність власного якісного портфоліо;
  • Наявність у компанії власного інтернет сайту з зазначеними цінами на вироби (актуально для готових виробів). У солідних компаній, що виготовляють меблі на замовлення, на сайті присутня портфоліо зі зразками товарів;
  • Наявність реальних, а не замовних відгуків про роботу компанії, як її продукції на сайті компанії або на сторонніх незалежних ресурсах;
  • Компанія має в своєму розпорядженні кваліфікований штат працівників, від досвідчених консультантів та менеджерів з продажу, до працівників доставки і складальників меблів.

Довірте виміри професійному замірнику

Надійний виробник меблів на замовлення зобов'язаний мати великий штат співробітників, в якому обов'язково повинні бути досвідчені, кваліфіковані заміряють. Не варто покладатися на свої сили і економити на вимірах.
Грамотний фахівець зобов'язаний врахувати побажання клієнта за місцем розташування меблів, враховуючи особливості приміщення. Після виконання попереднього начерку майбутнього виробу і персональної консультації, експерт пропонує оптимальні варіанти на вибір конструкції виробу, її конфігурації.

Остаточна оплата тільки після проведення контролю якості

Отже, довгоочікуваний меблевий виріб доставлено, зібрано і встановлено. Мають бути прийнята робота і зроблено остаточний розрахунок. Під час навантаження, завантаженні, занесенні на поверх і установці можлива поява ушкоджень і різних дефектів конструкції, оздоблення, фурнітури, пов'язаних з людським фактором. Обов'язково проводите контроль якості - ви маєте повне право не платити за неякісний продукт!

Замовляйте доставку, збірку і монтаж від виробника

Краще скористатися фірмовими послугами з доставки і складання меблів. У працівників фірми цей процес налагоджений і пройде швидко і без ексцесів. Тим більше, при можливих пошкодженнях під час складання і монтажу, саме співробітники фірми будуть відповідати за наслідки.

А самостійно зібрати можна дрібні меблі, складання якої не вимагає особливої ​​кваліфікації і ризик пошкодити такі вироби зведений до мінімуму.