Де купити стільницю зі штучного каменю в Києві?

Стільниці зі штучного каменю з’явилися в продажу ще 50 років тому. Вони мають гарний вигляд, практичні у використанні та відрізняються тривалим строком експлуатації.

Завдяки цьому вироби швидко стали популярними серед дизайнерів, архітекторів та виробників меблів. Замовити стільницю зі штучного каменю в Києві можна в Decorstone — компанії, що спеціалізується на виготовленні виробів із кварцевого та акрилового каменю.

Особливості стільниць зі штучного каменю

Якщо ви хочете встановити вдома стільницю зі штучного каменю, варто знати про переваги та недоліки таких виробів. Суттєвий «плюс» акрилового чи кварцевого матеріалу в тому, що він піддається повній реставрації. Серед інших переваг можна відмітити:

  • строк експлуатації до 10 років;

  • однорідна структура;

  • привабливий зовнішній вигляд, великий вибір кольорів;

  • стійкість до впливу вологи, тому її можна встановлювати навіть поряд із раковиною;

  • вартість – стільниця зі штучного каменю коштує набагато менше, аніж із натурального;

  • не псується через вплив ультрафіолету.

Серед недоліків штучного матеріалу назвем те, що він нестійкий до механічних пошкоджень. Це означає, що різати продукти потрібно лише на спеціальній дощечці, також не можна кидати на стіл нічого важкого – це може пошкодити стільницю.

На сайті Decorstone представлено близько тисячі різних зразків штучного каменю для стільниць, тому ви неодмінно зможете підібрати найбільш оптимальний варіант для себе.

На що варто звернути увагу при оформленні замовлення

Якщо ви вирішили придбати стільницю зі штучного каменю, вам варто звернути увагу на:

  • матеріал, з якого вона виготовлена;

  • швидкість та якість виконання замовлення;

  • кінцеву вартість товару.

Для виготовлення стільниць Decorstone використовує лише якісні матеріали: LG Hi-Macs, Caesarstone, Silestone, Tristone, Corian, Montelli, Samsung. Компанія співпрацює напряму з виробниками, а дізнатися вартість їхньої продукції, зокрема і клею, силікону, фанери, шліфувальних шкурок, можна на їхніх офіційних сайтах. 

Компанія Decorstone цінує свою репутацію, тому завжди виконує всі замовлення вчасно та якісно. Про це свідчать відгуки клієнтів, які вже придбали стільниці зі штучного каменю. Ознайомитися з ними можна на сайті компанії. Також там можна переглянути фотографії виконаних робіт. Не знаєте, яку стільницю обрати? Менеджери компанії Decorstone з радістю вам допоможуть та проконсультують із будь-яких питань. Зв’язатися з ними можна за телефонами: (067) 156 52 15, (063) 951 04 04, (066) 937 85 43.