Їжа на дім. У чому переваги сервісу доставки з ресторанів

Сьогодні стояння біля плити для жінки вже не є настільки необхідним атрибутом звання «господиня дому». Така робота «в другу зміну» для сучасних жінок, які і так цілий день працюють в офісі, виглядає вкрай непривабливо. Та й чоловіки не особливо охоче рвуться замінити своїх дружин на кухні - перспектива чистити картоплю замість перегляду футболу не особливо радує представників сильної половини людства.

Однак є сьогодні відмінний компроміс, який захистить від кухонних боїв, сімейних скандалів і голоду - це доставка їжі додому.

Коли варто скористатися посугою доставки ресторанної їжі

Замовлення готової їжі додому цілком може дозволити вирішити проблеми в будинку. Головне - встигнути вчасно його оформити. Відмінним рішенням доставка їжі стане в наступних ситуаціях. Наприклад, вона відмінно врятує положення, коли обоє повертаються з роботи пізно і вставати о 9-10 годині вечора до плити нікому, природно, не хочеться. Але і переходити на заморожені напівфабрикати з найближчого магазину також немає бажання. Адже це не особливо смачно і, якщо бути чесними, не дуже корисно.

При цьому замовити гарячу домашню їжу цілком можна заздалегідь, поки ви ще перебуваєте в дорозі - наприклад, скористатися послугою замовлення ресторанної їжі на дім delivery.famiglia.com.ua. Ціна страв точно така ж, як і в самому ресторані або навіть дешевше. Навряд чи ви будете готувати тартар з креветками після довгого робочого дня, а в ресторанах мережі LaFamiglia гарантовано все готове, свіже і дуже смачне!

Отож основні плюси:

  • ви впевнені, що страва буде смачною, якщо вже пробували її в конкретному ресторані;
  • на сайті часто вказують вагу страви, калорійність, вміст білків, вуглеводів, жирів;
  • дуже великий вибір страв (чим більше ресторанів у вашому місті пропонують доставку, тим краще асортимент);
  • можливість спробувати нові страви від шеф-кухаря, не виходячи з дому.

Також звернутися за доставкою можна в тому випадку, якщо в родині у вас чітко поділені обов'язки, і сьогодні ваша черга займатися приготуванням їжі. Можна простояти біля плити, а можна піти по шляху найменшого опору і оформити замовлення. Причому сервіс доставки привезе вам будь-яку бажану страву - будь то борщ або ж суші.

Успішно використовувати сервіси доставки можуть і домогосподарки. Адже важко кожен день без вихідних і свят готувати на всю сім'ю - так недалеко і до бажання запустити тазик з салатом в стінку. Отримати перепочинок, щоб жінка не витрачала зайві нерви, дозволить саме доставка.

Рятує такий сервіс і в тих випадках, коли в офісі на обід дуже хочеться їсти домашнє, але сил і часу вечорами і вже тим більше з ранку не вистачає на приготування їжі з собою і збір контейнерів. Та й їхати з пакетом, де їжа, в переповненому транспорті - задоволення сумнівне.

Сервіс доставки їжі дозволить і облаштувати романтичну вечерю. Наприклад, привезуть цілий сет ролів, викладених сердечком.

Також з його допомогою можна вирішити проблему приходу нежданих гостей. Наприклад, чоловік запросив друзів подивитися футбол. А дружині при цьому зовсім не хочеться готувати повноцінний стіл і пекти пироги. Досить в такій ситуації не лаятися і не сперечатися, а просто замовити, наприклад, ті ж варенички, щоб зберегти мир в сім'ї і перед гостями не зганьбитися.