Мікрокредит онлайн — зручний спосіб вирішення фінансових труднощів

Проблеми з грошима можуть статися у незручний час, коли затримують зарплату або аванс. Що робити, якщо терміново потрібні гроші?

Найшвидший та найзручніший вихід з ситуації – мікрокредит онлайн. Такий сервіс пропонують мікрофінансові організації. Докладніше з послугою можна ознайомитися за посиланням https://sgroshi.com.ua/mikrokredit/. У нашій статті ми зупинимося на загальних відмінностях та перевагах мікрокредиту.

Чим мікрокредит відрізняється від банківського кредиту?

Існує декілька відмінностей позики від кредиту:

  • Сума. Мікрофінансові компанії пропонують невеликі суми. Звідси й назва «мікрокредит». Мінімальна сума – 1000 гривень. Максимальна – 10 000 гривень. При повторному зверненні та своєчасному поверненні попередньої позики клієнт МФО може отримати кредит на суму до 20 000 гривень.

  • Термін. Мікрокредити надаються на короткий час – від 3 до 14 днів. У той час як банки кредитують на тривалий термін.

  • Лояльні умови для позичальників. Для оформлення банківського кредиту необхідно зібрати пакет документів, до якого обов’язково входить довідка з роботи. В окремих випадках потребується поручитель та залогове майно. Усе це створює певні перешкоди для отримання кредиту. Мікрофінансові компанії лояльніші до своїх клієнтів. Для оформлення позики лише необхідні оригінали паспорту та коду. Залог та поручитель не потрібні. Мікрокредити надаються особам віком 18-60 років.

  • Гнучкі умови для погашення позики. Позичальник самостійно обирає термін погашення мікрокредиту – від 3 до 14 днів. Позику можна повернути завчасно без штрафних санкцій. Якщо у позичальника немає можливості вчасно повернути борг, він може продовжити термін користування позикою. Ця послуга називається пролонгацією. Для її оформлення необов’язково звертатися до відділення. Пролонгацію можна оформити на сайті МФО.

  • Конфіденційність. Протягом усього життя в людини формується кредитна історія. До неї входять усі банківські кредити – погашені та відкриті. Позика не потрапляє до кредитної історії. Мікрокредит – це ідеальний варіант для людини з чистою та поганою кредитною історією. Наявність заборгованостей у сторонніх фінансових установах – не перешкода для отримання мікрокредиту.

Як оформити мікрокредит онлайн

У наш час, як ніколи раніше, актуальне надання послуг через інтернет. Оформлення позик не стало виключенням. МФО розробили онлайн-сервіси, завдяки яким можна оформити позику на сайті. Для цього необхідно зареєструватися на сайті. Вам необхідно ввести ім'я та номер телефону. Потім необхідно заповнити невелику форму та прив’язати до неї банківську картку. На оформлення позики онлайн потрібно не більше 20 хвилин.

Сайт має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. При виникненні питань можна подзвонити консультанту.

Повернути позику також можна онлайн. Для цього треба скористатися особистим кабінетом на сайті банку або офіційним додатком.