Mavic Mini: чим буде корисний міні-дрон

Навіть якщо у вас є дрон більшого розміру, Mavic Mini оптимально впишеться в вашу колекцію. Не настільки важливо, хто ви - досвідчений пілот, творець повсякденного контенту або «зірка» соцмереж, - у вас обов'язково знайдеться причина придбати Mavic Mini!

Mavic Mini має полегшену складну конструкцію і при цьому підтримує фото з роздільною здатністю 12 МП, відео стандарту Quad HD з роздільною здатністю 2,7K, а також він оснащений 3-осьовим стабілізатором, що гарантує чітке відеозображення. Користувачі зможуть повною мірою скористатися інструкцією та порадами в додатку і оцінять переваги управління з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, що дозволяє вчитися літати в зручному для вас темпі. А вигідно придбати цей апарат ви зможете в RC Store - офіційного дилера цього та йнших відомих виробників RC-моделей. 

Відеоблогери і інші творці контенту зможуть вести репортажі прямо з епіцентру подій, користуючись при цьому фантастичними засобами редагування відео в додатку DJI Fly.

Але якщо у вас вже є в колекції інший, більший дрон, то навіщо потрібен ще й Mavic Mini? Давайте розбиратися.

Полегшений і портативний

Mavic Mini важить менше 250 г, що відразу дає ряд переваг. Транспортування дронів більшого розміру може стати серйозною проблемою під час фотосесій, коли вам потрібен потужний і в той же час гнучкий і легко керований дрон, який потрібно постійно мати при собі.

Mavic Mini легко поміщається в ручну поклажу і їм надзвичайно зручно користуватися протягом усього дня зйомок. У деяких країнах дрони масою до 250 г не підлягають обов'язковій реєстрації, що робить Mavic Mini оптимальним переносним пристроєм в поїздці і подорожі.

Більші апарати можуть бути і фізично важкі в транспортуванні, і останнє, чого б ви хотіли, - це перевантажити себе під час знімального сесії. Акумулятори, об'єктиви, освітлювальні прилади і інші приналежності корисні, але їх не завжди зручно носити з собою.

Mavic Mini, за аналогією з популярними портативними стабілізаторами серії Osmo, забезпечує професійні можливості зйомки в дорозі, де б ви не знаходилися.

Крім того, Mavic Mini може похвалитися своєю приналежністю до числа найлегших і надійних дронів в своєму класі. 

Спрощене управління польотом

З Mavic Mini ви зможете втілити в життя всі свої ідеї завдяки новому додатку DJI Fly, в якому можна знайти докладні інструкції і підказки і забезпечується повний доступ до товариства SkyPixel.

Новий інтерфейс інтуїтивно зрозумілий і простий в освоєнні.

Збільшений час польоту

Оскільки час польоту на одному заряді АКБ досягає цілих 30 хвилин, ви точно встигнете зробити свій самийнайбільш вражаючий знімок. У порівнянні з іншими міні-дронами, представленими на ринку, Mavic Mini здатний літати довше, що дає вам можливість як слід розглянути навколишнє оточення, налаштувати кадр і чітко і наочно уявити, якого роду знімок вам би хотілося отримати.

Mavic Mini поєднує в собі швидкість і простоту настройки зі здатністю до досить довгого польоту, що залишає вам багато часу на тренування для отримання ідеального знімка. Mavic Mini Fly More Combo - оптимальний вибір для розкриття творчого потенціалу і польоту в потрібному напрямку!

Крім основного набору аксесуарів, в цей комплект включені три «розумних» акумулятора, що забезпечує в цілому до 90 хвилин польотного часу.

Можна відразу ж викладати отриманий матеріал в соцмережу

Головною метою будь-якої зйомки є бажання поділитися враженнями з усіма від своїх пригод зі світом. Mavic Mini і додаток DJI Fly дають можливість проводити зйомку, редагувати знятий матеріал і відразу ж викладати результати своєї роботи в соціальні мережі. Ви зможете створювати фото і відео шедеври всього в кілька торкань сенсорного екрану.

У додатку DJI Fly є набір професійних шаблонів для створення контенту, завдяки чому результат вашої роботи якнайкраще підійде для соцмереж.

Крім того, програма надає вам комплексний доступ до SkyPixel - всесвітньої інтернет-спільноті фотографів і майстрів відеозйомки.

Якщо вам потрібен дрон для зйомки контенту і цікавих роликів для сторіз, - ви знайшли свій апарат. І це Mavic Mini!

Унікальний вибір аксесуарів

Забезпечити додатковий комфорт володіння дроном вам допоможе широкий вибір аксесуарів для Mavic Mini. Від елегантної сумки DJI Mini Bag (в будь-якому з трьох колірних рішень) до футляра для пропелерів, який дозволяє прикріпити Mavic Mini до поясу, сумки, рюкзака або іншого предмету.