Рулонні штори — гармонійне доповнення інтер'єру у будь-якому стилі

Рулонні штори — один із найгучніших трендів в оформленні сучасного інтер’єру. А все завдяки широким можливостям декору, різноманітному дизайну та функціональності. Це чудова альтернатива важким шторам та гардинам, що обтяжують простір.

Рулонні штори ідеально виглядатимуть у будь-якому приміщенні: у вітальні, на кухні, у спальні та дитячій кімнаті. А ще їх можна часто побачити в офісах, магазинах та навіть кафе. І кожного разу вони гармонічні та стильні!

Рулонні штори: від ампіру до мінімалізму

Рулонні штори ніби створені для стилю хай-тек із його прямими лініями та підкресленій акуратності. Але разом із тим вони стануть чудовим доповненням класичного стилю, варто лише обрати однотонну щільну тканину, що буде гармоніювати з основними шторами. Так само ідеально вони вписуються в мінімалістичний інтер’єр – адже вони практичні, функціональні, дозволяють зекономити простір та не мають зайвих елементів.

Не менш оригінально рулонні штори виглядатимуть в інтер’єрах, виконаних у стилях кантрі, прованс та рустік. У цьому випадку краще обрати моделі рулонних штор ніжних кольорів із квітковим принтом. Із їхньою допомогою можна створити м’яке природнє освітлення та атмосферу релаксу.

А ше рулонні штори чудово виглядають у класичних інтер’єрах, наприклад в арт-деко та арт-нуво, неокласиці та ампір. Головне – обирати натуральні однотонні (або з вишуканими візерунками) тканини, які гармонійно поєднуватимуться з основними шторами та гардинами.

Рулонні штори як чудовий вибір для будь-якої кімнати

Рулонні штори приваблюють своєю універсальністю – вони підходять для кожної кімнати у будинку! І всюди вони стануть важливою частиною декору, стильним доповненням, яке зробить інтер'єр максимально комфортним.

Якими мають бути рулонні штори для різних кімнат:

● у вітальні вони можуть стати важливим акцентом, але не вибиватися з загального стилю;

● у спальні вони насамперед мають забезпечити комфортну для сну обстановку, тож варто обрати щільні та не надто яскраві моделі;

● для кухні обирають прості та функціональні штори, які за потреби можна легко прати, особливо популярні моделі день-ніч;

● у дитячій кімнаті штори можуть стати яскравим естетичним елементом, тож можна погратися з яскравими та незвичайними принтами.

Усі ці варіанти можна переглянути та обрати в магазині Sunny Store https://sunny-store.com.ua/ua/rulonnye-shtory.html. Ви опинитеся у справжньому королівстві стилів, кольорів та візерунків. І пам’ятайте – для створення гармонійного інтер’єру важливі всі деталі, а штори – серед найголовніших.