Переваги онлайн замовлення таксі

Стрімкий розвиток прогресу торкнувся практично всіх сфер діяльності людини, в тому числі і служб таксі. Раніше зловити машину можна було лише двома способами: стояти на узбіччі і сподіватися, що проїжджаючий повз вас таксист зупиниться, або ж відправитися до місця скупчення таксистів (залізничного або автовокзалу, тощо.).

Однак в даний час ситуація кардинально змінилася і тепер досить відвідати сайт служби Економ Таксі 7000 для оформлення онлайн замовлення в Києві, Одесі, Дніпрі, Львові, Запоріжжі, Бердянську. В цьому випадку потрібно лише заповнити відповідну форму з вибором типу і класу машини (економ, стандарт,  комфорт, бізнес), додаткові опції (наявність кондиціонеру, проїзд з тваринами, тощо) і почекати, поки машина під'їде до вашого будинку. Дана послуга не тільки зручна, але також вигідна з економічної точки зору.

Які переваги надає онлайн замовлення Економ таксі

Напевно багатьох зацікавило, чому дана послуга зручніша, ніж замовлення таксі по телефону. Справа в тому, що ви самостійно вибираєте не тільки початкову та кінцеву точку поїздки, але також час, коли машина повинна під'їхати. Завдяки такій формі попереднього замовлення не доведеться переживати за недостачу вільних автомобілів.

З упевненістю можна сказати, що кожній людині, яка користувалася послугами таксі, доводилося стикатися з ситуацією, коли всі машини були на виклику і найближча звільнялася через 40 хвилин або пізніше. Найчастіше це траплялося під час масових святкувань або в дощову погоду, коли всім терміново треба кудись їхати і неможливо дочекатися таксі.

Однак при оформленні заявки на сайті служби таксі ваше замовлення появиться в резерві, тому машина незалежно від погодних умов або інших обставин буде подана в зазначений час.

В чому полягає економічна вигода

При онлайн замовленні таксі ви практично моментально отримуєте інформацію про повну вартість проїзду. Це дозволить вам порівнювати ціни різних компаній, щоб вибрати найбільш дешеве таксі. Більш того після оформлення заявки її можна скасувати без будь-яких втрат, головне, зробити це вчасно.

У деяких службах скасування може здійснюватися не раніше, ніж за півгодини до подачі машини, інакше доведеться оплатити половину вартості поїздки. Тому будьте уважні і знайомтеся з усіма особливостями таксі перед оформленням замовлення.

Виклик таксі в іншому місті

Досить часто люди відправляються у відрядження в незнайомі міста. У таких ситуаціях краще всього заздалегідь замовити таксі до часу вашого прибуття. Таким чином, вас зустріне машина і доставить за потрібною адресою, що виключить необхідність в самостійному пошуку транспортної розв'язки і відповідного автобуса.