Мотузковий парк - відмінний відпочинок для всієї сім'ї

Мотузковий парк являє собою унікальну розвагу комбінованого характеру: щось між дитячою забавкою лазити по деревах і спортивним тренуванням координації, спритності і балансу.

Відвідування мотузковоих парків Києва, про які детальніше можна дізнатися на сайті https://vidvidanka.co.ua/ стане одним з найбільш незабутніх вражень ваших вихідних. Траси різного рівня складності сподобаються і дорослим, і дітям!

Проходження маршрутів не вимагає спеціальної фізичної підготовки, тому навіть якщо ви в останній раз займалися активним спортом тільки на уроках фізкультури - не бійтеся, все вийде, навіть якщо не з першого разу. Як правило, в людях прокидається неабиякий азарт, щоб пройти стежку до кінця або за більш короткий проміжок часу.

Конструкція цього спортивно-розважального атракціону для дітей і дорослих гранично проста: колоди або дерева, троси, бруси, мотузки. От і все! Організувати такий атракціон можна як в закритому приміщенні, так і на відкритому майданчику. У другого варіанту маса переваг: свіже повітря, прекрасний вид з оглядових майданчиків, до яких ще треба дістатися.

Близькість до природи в поєднанні з типовими діями для скелелазів пробуджує спогади про пригодницькі фільмм і героїв на кшталт Індіани Джонс, які вразили нас своєю спритністю.

Переваги мотузкового парку

  • Психологічне розвантаження. Це один з найяскравіших варіантів відпочинку, що поєднує в собі яскраву палітру емоцій (від страху до щирого захоплення). Вони змушують нас остаточно забути про звичні проблеми, вибратися із затяжного одноманітного емоційного стану (наприклад, апатії), тому що чинити опір викиду адреналіну практично неможливо.
  • Доступні розваги за ціною, поширенню і рівню безпеки, що ідеально підходить і для дітей, і для дорослих. Особливо, якщо і ті, і інші вирішили провести вихідні на базі відпочинку.
  • Психологічна боротьба з комплексами, скутістю і страхами через фізичний вплив. Один з найдієвіших підходів для мотивації людини до самовдосконалення і подолання будь-яких труднощів: від маленького кроку на наступну нестійку сходинку до екстремального спуску вниз.
  • Безпека переміщення і допомогу в переході з етапу на етап надають досвідчені інструктори. Система страховки складається з міцного троса, натягнутого по всьому шляху проходження учасників мотузяною стежки і системи карабінів, якими проходить пов'язаний з ним. Також всі учасники атракціону проходять обов'язковий попередній інструктаж.
  • Подорож по мотузяному парку стане відмінним заходом на згуртування сім'ї, на оригінальному святкуванні дня народження дитини і навіть на корпоративних святах і тімбілдінгах. Поки конкретна людина проходить складні етапи і збирається з силами, щоб переступити з колоди на колоду, його можуть підтримувати інші члени колективу: кричати речівки, співати пісні і просто говорити підбадьорливі фрази. Повірте, людині таке запам'ятовується надовго!
  • Різноманітність фізичної роботи. У міру проходження тих чи інших етапів, людині доводиться напружувати ті чи інші групи м'язів, здійснювати точні і сконцентровані рухи тіла. Автоматично тренується уважність, швидка реакція і чуйність до всіх оточуючих параметрам: стійкості, вітрі, матеріалу предметів. До того ж, про найбільш оптимальної розподілі власних зусиль доводиться постійно думати, плануючи короткострокові стратегії проходження тих чи інших ділянок.


А після отримання екстремальних відчуттів і підвищення власної самооцінки розслабитися в лазні або поплавати в басейні вдвічі приємніше. Ви повернетеся в місто абсолютно оновленою людиною!