Смачніше, ніж колись: цікаві факти про «Дюшес»

Зі словосполученням «смак дитинства» асоціації в кожного свої: старші люди згадають простий бутерброд з цукром, інші – концентрований напій «Юпі» або м'яке морозиво у вафельному ріжку.

Та навіть ті, хто не застав кондитерських шедеврів 90-х, а народився трохи пізніше, обожнюють їх – невеликі карамельні цукерки зі смаком груші. Чому популярний «Дюшес» і чим особливі такі ласощі? З'ясуємо в цьому матеріалі.

Ось кілька цікавих фактів:

  1. Слово duchess у перекладі з французької означає «герцогиня». До речі, таке ім'я має одна з героїнь чарівної історії Льюїса Керрола про Алісу, що потрапила до Країни чудес.
  2. Цим словом також називають один із найсмачніших сортів груші. З жовтих у дрібну цяточку плодів із соковитою, запашною м'якотою готують різноманітні страви, але найкраще груша розкривається у десертах. Саме цей вишуканий смак і аромат стиглого плоду має карамель «Дюшес».
  3. Також відомий однойменний лимонад, який почали випускати майже сто років тому, світлий сильногазований напій був популярний ще в 1930-х. До речі, значний попит на нього спостерігається й сьогодні.
  4. А от історія про те, хто вигадав саме карамель «Дюшес», чомусь не збереглася. Можливо, колись нам вдасться розкрити цю таємницю, а поки задовольняємкарамелвипускається на багатьох кондитерських фабриках.

Тож, якщо вам хочеться знову відчути той самий «смак дитинства» або просто покращити настрій смачненьким, не вагайтеся, замовляйте ці цукерки.

Умови доставки

Мережа Фірмових магазинів «Рошен» потурбувалася про те, аби отримати свіже замовлення було просто. Не треба навіть йти до магазину, достатньо виконати декілька простих дій на сайті. Вибирайте улюблені товари на суму понад 400 гривень та вкажіть, як хочете їх отримати:

  • кур'єром (актуально для столиці та околиць – Бортничів, Софіївської Борщагівки, Вишневого, Вишгорода, а також Вінниці, Харкова, Одеси, Запоріжжя, Дніпра та Львова) можна отримати покупки в той самий день, якщо оплатити їх раніше 18:00, або на наступний, якщо після. У разі потреби залиште письмове повідомлення по бажаному інтервалу часу в розділі «Ваш коментар» і менеджер зв’яжеться з вами для погодження цього питання;
  • «Нова пошта» доставить солодощі до решти міст України відповідно до свого графіку роботи.

В обох випадках вартість послуг перевізника обійдеться в 59 гривень, ця сума автоматично додається до вартості замовлення, оформленого на сайті.

Не відмовляйте собі в задоволенні, смакуйте якісне. Карамель «Дюшес» від провідного вітчизняного виробника цукерок відповідає високим міжнародним стандартам, бо має лише добірні високоякісні складники та готується на сучасному обладнанні за класичною технологією. Саме тому її обожнюють дорослі й із задоволенням їсть малеча.