Наймодніші тренди в оформленні квіткових букетів

Якими тільки букетами квітів не дивують нас флористи. Сьогодні гарний букет - це не просто акуратно складений оберемок улюблених квітів, загорнутий в плівку, а ціла композиція, що відображає останні тренди флористики.

Виявляється мода на гарні букети квітів не стоїть на місці, і з кожним сезоном розвивається все більше, з'являються нові сорти квітів і ідеї в оформленні. Якщо раніше ми бачили букети квітів, упаковані в слюду або креповий папір, то модні квіткові букети 2020 року - це цікаві креативні і шикарні композиції, класичні монобукети, оригінальні упаковки і сміливі яскраві поєднання сезонних квіточок, зелені і рослин.

Скориставшись послугою Bloom - доставка подарунків і квітів, ви зможете приємно здивувати дорогу вам людину  вишуканим авторським квітковим букетом, чи оригінальним подарунком у вигляді чудової мякої іграшки, солодощів, їстівних наборів, повітряних кульок, подарункових сертифікатів, тощо.  

Отож, які нині актуальні букетні флористичні тренди?

Моно букети квітів

У тренді завжди залишаються гарні букети квітів одного виду і в одній палітрі. Традиційний букет червоних троянд, оформлений в стилі мінімалізм, нікого не залишить байдужим.

Модними будуть не тільки червоні троянди, а й ніжні трояндочки або півонії білого або рожевого відтінків. Приголомшливим монобукетом квітів стануть фіолетові орхідеї та жовті тюльпани.

Квіти в конверті

Не менш оригінально виглядають невеликі букети квітів, упаковані в конверт. Такий букетик можна подарувати на ювілей, на весілля, на 8 березня чи до дня Матері. Насичена і цікава композиція з живих квітів із зеленню і декоративними травами в конверті доречна до будь-якого свята!

Букети в крафт-папері

Наймоднішим обгортковим матеріалом для букетів квітів в цьому році став крафт-папір. У ньому букети виглядають лаконічно і гармонійно. Це можуть бути і моно букети і яскраві сезонні композиції, букети в стилі прованс і навіть комбіновані букети квітів з фруктами і ягодами, про які ми згадаємо трохи нижче.

Квіти в конусної коробці

Дуже мило і оригінально виглядають букети живих квітів в конусній коробці, до якої може бути прикріплена ручка у вигляді стрічки або шнурка. Подібний букет квітів виглядає дуже стильно і підійде в якості подарунка молодим і енергійним дівчатам.

Квіти з макарунами в коробці

уже яскраво, мило і свіжо виглядають живі квіткові композиції, упаковані в коробку з макарунами. Такий собі подарунок два в одному - красивий букет квітів і солодкий презент. Прекрасний спосіб здивувати і порадувати близьку людину - подарувати гарний букет квітів з тістечками в коробці.

Букети квітів в ящичку

Гідною альтернативою кошику, в новому сезоні 2020-2021 стали невеликі ящички для квітів. Сучасні флористи запропонують вам оригінальні композиції в шухлядці, що поєднують кілька видів квітів і рослин. Такі пишні і яскраві букети квітів дарують на весілля молодятам. Його можна піднести на ювілей, як жінці, так і чоловікові.

Міні букетики

Якщо ви хочете порадувати близьку людину просто так, виберіть модний міні букетик з живих квітів, загорнутий в папір. Подібний букет ще називають букет-комплімент.

До складу міні букета можуть входити як різносортні квіти, так і одного виду. Дуже цікаво виглядає міні букет з польових квітів в поєднанні і кущовими трояндочками або лізіантуса.

Букети з живих квітів з фруктами

Незвичайні, яскраві і соковиті букети з квітів і фруктів все більше набирають популярність. Єдиний мінус подібного букета - його доведеться з'їсти, тому насолоджуватися красивою картинкою довго не вийде!

Фрукти для букета можна вибрати будь-які, головне щоб підходили за колірною гамою квіточок. Найбільш вдалою обгорткою для даного букета стане крафт-папір.