Як ефективно та безпечно поголити пахову область? Рекомендації від Braun

Багато чоловіків вважають за краще позбавлятися від волосся, що росте в області геніталій. Дана процедура дуже корисна як з естетичної, так і з гігієнічної точки зору.

Однак виконувати її необхідно з максимальною обережністю, вибираючи максимально ефективне та безпечне приладдя для гоління. Будь-який необережний рух та ігнорування правил може призвести до небажаних наслідків у вигляді травм та подразнення шкіри, появи врослих волосків і відчуття дискомфорту. Оптимальним варіантом стануть електробритви Braun, що мають ергономічну конструкцію і укомплектовані спеціальними насадками для делікатного гоління. Щоб вибрати та вигідно купити підхожу модель цього приладу, досить відвідати інтернет-магазин Браун-Шоп за посиланням https://braun-shop.com.ua/ua/muzhskoe-brite/britvy-braun/.

80ce2e2fe4969e485904f1e895bf36fc.jpg

Чому чоловікові слід видаляти пахове волосся?

Відсутність хаотично зростаючого волосся в паховій зоні вже давно не є прерогативою бодібілдерів та інших спортсменів, моделей та акторів інтимного жанру. Звичайні чоловіки, які стежать за своєю зовнішністю та здоров'ям, також замислюються про те, щоб шкіра в інтимній зоні була гладкою і акуратною.

Існує кілька аргументів на користь видалення пахових волосків за допомогою електробритви Braun:

  • Рослинність в лобкової зоні активно вбирає піт, який в жарку погоду або під час інтенсивних спортивних тренувань швидко набуває характерного неприємного запаху. Усунути проблему допоможе регулярне прийняття душу, а також зголювання волосків.
  • Волосся, що занадто рясно росте та покриває густим волохатим шаром лобок, яєчка та промежину, не тільки виглядаэ неестетично, а й доставляэ чоловікові певне відчуття дискомфорту.
  • Волоски в інтимне зоні мають властивість накопичувати бактерії, які провокують розвиток різноманітних інфекційних захворювань.

Найлегше позбутися небажаної рослинності, що покриває чоловічу інтимну область, скориставшись електричною бритвою Браун. Цей компактний прилад ергономічної форми оснащений плаваючою бритвеною голівкою, яка повторює контури тіла та дбайливо видаляє щетину.

Правила гоління лобкової зони разом з електробритвою Braun

Щоб процедура гоління волосся в лобковій зоні з використанням сіткової електробритви Braun пройшла максимально ефективно і не призвела до травматичних наслідків, потрібно врахувати кілька рекомендацій:

  1. Приступаючи до гоління, акуратно підрізати довгі волоски тримерами від Braun.
  2. Нанести на оброблювану область невелику кількість м'якої пінки або гелю. Ці засоби зволожать волоски та забезпечать більш плавне і гладке ковзання бритвеної машинки.
  3. Обробити шкіру скрабом, який усуне ороговілі частинки.
  4. Розпарити шкіру будь-яким зручним способом - прийняти ванну або душ, або на деякий час прикласти до пахової області вологий теплий рушник.
  5. Починати голити волоски з лобка, плавно рухаючи електробритву Braun у напрямку їх росту.
  6. Перейти до мошонки, акуратно натягуючи шкіру. На даному етапі краще скористатися безпечним для гоління станком, ніж електробритвою.
  7. На завершення процедури видалити волоски в області нижньої частини живота та внутрішньої поверхні ніг за допомогою електробритви.
  8. Обполоснути шкіру, а потім пом'якшити її поверхню бальзамом або лосьйоном.

В інтернет-магазині Braun-Shop завжди є можливість придбати кращі моделі електричних бритв відомого німецького виробника з швидкою доставкою по Києву та іншим містам України. Найпривабливіші ціни діють в рамках спеціальних акцій.