Що потрібно знати про оренду баштового крану

Баштовий кран є технічним пристроєм, за допомогою якого різні вантажі піднімаються на необхідну висоту і подаються до місця укладання. Ця техніка використовується на всіх великих будівництвах.

Вона забезпечує можливість обслуговування великих будівельних майданчиків і переміщення великогабаритних важких вантажів на десятки метрів вгору. Хоча баштовий кран необхідний для будівництва будь-якого великого будинку, він є у власності далеко не у кожної будівельної фірми. Багато девелоперів воліють орендувати таку техніку в компанії ГЛАВРЕНТАКРАН. Це набагато простіше і вигідніше, ніж купувати власний кран, особливо для невеликих фірм.

Переваги оренди баштового крану

Вартість послуги Аренда башенных кранов в Москве залежить від типу обраного обладнання, його виробника, технічного стану, вантажопідйомності, довжини стріли, тривалості дії договору і різних нюансів. Перед тим як укладати договір оренди, необхідно ретельно вивчити умови, пропоновані орендодавцем. Це дозволить орендареві уникнути безлічі різноманітних проблем, що можуть призвести непередбаченими втратами грошей і часу.

Оренда підйомно-транспортної техніки забезпечує наступні переваги перед її придбанням:

  • Значна економія коштів за рахунок відсутності необхідності відволікати великі ресурси на покупку. Вартість баштових кранів варіюється від декількох мільйонів до десятків мільйонів рублів. Якщо така техніка не використовується безперервно протягом багатьох років, то термін її окупності є дуже довгим.
  • Економія грошей і часу на технічному обслуговуванні. Вартість утримання баштового також є досить відчутною. Вона складається з вартості заміни витратних матеріалів, зношених деталей, а також регулярних технічних перевірок. Коли будівельна компанія бере цю техніку в оренду, то вона звільняється від необхідності займатися вирішенням усіх перерахованих проблем. При цьому треба враховувати, що хоча заробітна плата кранівника зазвичай входить у вартість оренди крана, оплачувати електроенергію, витрачену при його використанні, доводиться орендарю.
  • Економія місця. Оскільки баштовий кран потрібен не на всіх будівельних об'єктах, він може простоювати протягом багатьох місяцями, займаючи велику площу. Коли будівельна фірма орендує цю техніку вона позбавляється від необхідності вирішення проблем з її зберіганням.

В компанії ГЛАВРЕНТАКРАН ви зможете орендувати техніку на необхідний термін. Наша пропозиція вигідно відрізняється від послуг аналогічних компаній:

  • завжди в наявності нова і б/у техніка європейських виробників;
  • є можливість короткостроковій і довгостроковій оренди;
  • ми пропонуємо кращу ціну оренди баштового крана;
  • завжди дотримуються обумовлені в договорі терміни;
  • можлива не тільки оренда, але і продаж будівельної техніки;
  • послуги кваліфікованих операторів для роботи зі спецтехнікою.