ІР-камери відеоспостереження та їхні основні переваги

Відеоспостереження вже давно стало невід'ємною частиною комплексу управління об'єктами нерухомості та забезпечення їх безпеки. У сучасному світі технології не стоять на місці, і системи відеоспостереження в даному випадку не виняток.

Сьогодні на перше місце виходять IP-камери - як більш зручні у використанні і такі, що дають кращу якість зйомки, ніж аналогові. На сайті https://www.bezpeka-shop.com/ можна придбати найсучасніші ІР-камери, які задовольнять будь-які вимоги.

Безпечна територія

Всі IP-камери відносяться до сегменту «розумних» пристроїв і, відповідно, включаються в системи «розумний дім». Інтерес до таких систем стабільно зростає, формується стійкий попит на ці продукти. Виробники тільки з початку поточного року відзначають 30%-ве збільшення попиту на системи «розумний дім», причому попит збільшується переважно з боку приватного сектора, ніж комерційного. Це говорить про те, що сучасні технології всерйоз почали залучати масового споживача.

Сьогодні одним з головних драйверів попиту на «розумні» пристрої, що допомагають керувати житловим будинком, стала проблема безпеки. В першу чергу - для заміських будинків, які часто залишаються без нагляду.

Стримуючий фактор

Нерідко ір камера встановлюється не тільки приватними особами на периметрі своїх ділянок, а й цілими дачними та садовими товариствами. В першу чергу, знову ж таки, для забезпечення безпеки в дачних селищах, захисту від злодіїв і вандалів не тільки своїх будинків і ділянок, а й загального селищної майна - шлагбаумів, огорож, колодязів та будівельних матеріалів. Охопити відеоспостереженням весь периметр і кожну вулицю складно, але камер на в'їздах, основних вулицях і точках селища зазвичай буває достатньо. Відеоспостереження дозволяє не тільки виявляти порушників - сама по собі наявність камер для багатьох є стримуючим фактором.

Спостереження за будь-якої погоди

На великих об'єктах бізнесу або державних структур зазвичай встановлюють професійні системи відеоспостереження. Але для заміського будинку цілком підійде звичайна IP-камера. Їх відмінність від професійного відеоспостереження полягає в тому, що в останньому випадку потрібна установка серверів і кабелів, моніторів для виведення зображення, апаратних датчиків руху. Для всього цього потрібно залучати професіоналів, в той час як, наприклад, IP-камеру може встановити будь-яка людина і відстежувати ситуацію через додаток на своєму мобільному пристрої. Крім того, камера в три-чотири рази дешевше пристроїв професійного відеоспостереження.

Популярні моделі

Серед ІР-камер найбільшою популярністю наразі користуються такі моделі:

1. ATIS ANVD-2MIRP-20W/2.8A Prime.

2. IPC-B1B20P-0280B.

3. Uniview IPC2324EBR-DP.

4. 1.3 Мп IMOU IPC-C15P.