Особливості оренди телескопічного навантажувача

Телескопічний навантажувач представляє собою спеціалізовану техніку, яка необхідна для навантаження, а також вивантаження габаритних або сипучих вантажів. Техніка активно застосовується для виконання різних робіт.

Вартість навантажувача досить висока, тому купувати її на період виконання робіт нераціонально. Багато фахівців рекомендують просто скористатися послугою аренда погрузчика в Киеве. Це допоможе заощадити кошти, так як в цьому випадку потрібно буде платити тільки за період коли техніка використовується.

Спецтехніка зараз доступна кожному, і компанія Olta-Group розуміє, чого хочуть клієнти. Тут досконально знають даний напрямок і володіють широким спектром знань, тому пропонується тільки якість і висока ефективність. В арсеналі компанії є першокласна будівельна техніка для різних видів робіт, серед яких особливе місце займають телескопічні навантажувачі, оренда їх останнім часом стала досить популярною.

Цьому є кілька причин. Перш за все, клієнтові не вигідно купувати таке потужне обладнання, адже телескопічний навантажувач необхідно утримувати, виконувати своєчасно технічне обслуговування, займатися ремонтом, наймати фахівців для виконання вищевказаних робіт. Звичайно ж, простіше і вигідніше стане оренда навантажувача.

Основні переваги телескопічних навантажувачів

Дана техніка має масу переваг в силу серйозних технічних характеристик:

  • унікальна висувна телескопічна стріла,
  • навантажувач телескопічний досить практичний і може виконувати функцію власне навантажувача, а ще крана, підйомника одночасно.
  • велика кількість різних дій, що здійснюються цією конструкцією,
  • зручне розвантаження,
  • комфортна подача вантажу,
  • відмінна прохідність,
  • велика висота підйому вантажу.

Область застосування навантажувачів

У порівнянні з іншим подібним обладнанням оренда телескопічного навантажувача не має аналогів. Широко застосовується в сільському господарстві, в процесі різних монтажних робіт, в будівництві. Дана техніка використовується для розвантаження сипучих вантажів, прокладки труб, для прибирання будівельного сміття, здійснення земляних робіт.

Устаткування має всі необхідні сертифікати якості. Перед тим, як здаватися в прокат, навантажувач проходить контрольне тестування, проводяться випробування на міцність. Тим самим перевіряється техніка на надійність, безпеку. Найпотужніший агрегат завжди готовий до використання. Це дійсно серйозний помічник!

У разі несправностей, що буває вкрай рідко, майстри Olta-Group виїжджають на місце і проводять налагодження. Оренда навантажувача відбувається швидко, чітко дотримуються терміни, а доставка здійснюється в день замовлення.