Переваги використання автобетононасоса

Бетононасос - це агрегат, який допомагає вирішити цілий ряд проблем, що виникають при будівництві висотних будівель або приміщень зі складною конфігурацією. Він поєднує в собі функції бетономішалки і потужного насоса.

Якщо на певному етапі будівництва знадобився автобетононасос, оренда даної техніки, яку можна замовити на сайті https://betononasos.com.ua  допоможе уникнути зайвих витрат фінансів, часу, інших ресурсів.

Конструктивні особливості автобетононасоса

Така техніка здатна помітно прискорити будівництво як великого об'єкта, так і невеликого будинку або господарської споруди (гаража, літньої кухні, флігеля або дачного будиночка). А для висотних будівель, в яких використовується заливка стін або перекриттів бетоном, вона здатна скоротити витрати в десятки разів. Чого варті хоча б втрати часу при підйомі бетону на необхідну висоту!

Досягається це за рахунок цілого ряду пристосувань:

  • Автомобільне шасі - зазвичай використовується колісна база автомобілів КАМАЗ, Isuzu, Iveco, Man або інших досить потужних вантажівок. За рахунок нього забезпечується мобільність агрегату, що дозволяє йому швидко переміщатися до місця робіт і легко маневрувати по будмайданчику.
  • Змішувач - в ньому відбувається приготування бетонної суміші безпосередньо на місці виконання будівельних робіт. Це дає можливість забезпечити оптимальну якість заливки.
  • Стріла з бетоноводом - на різних моделях її довжина може коливатися від 25 до 50 метрів. Відповідно, і заливку можна вести на такій же відстані.
    У той же час, якщо довжина стріли виявиться недостатньою, застосовують додаткові насадки у вигляді окремих шматків труби (траса). Їх з'єднують спеціальними зажимами, а на кінець цієї конструкції надягають гумовий наконечник-розподільник. Довжина цього наконечника складає близько 4 метрів.

Таким чином, автобетононасос забезпечує досить великий радіус ведення робіт навіть при наявності додаткових перешкод (залізничні колії, нерівності рельєфу, відсутність під'їзду або паркани, інші будови, підйом на висоту і так далі).

Які переваги дає оренда автобетононасосів

Взявши в оренду таке обладнання, компанія або підприємець отримує такі переваги, як:

  • економія грошей на придбання нового або був в експлуатації бетононасоса;
  • відсутність витрат на поточний і капітальний ремонт, а також на техобслуговування;
  • відсутність необхідності найму і навчання спеціального персоналу;
  • можливість отримання професійної допомоги при виборі потрібної моделі бетононасоса.