Продаж квартир у Львові на будь-який смак

Безліч людей полюбляє Львів. Вони хочуть повертатися сюди знову і знову, щоб це прекрасне місто дарувало нові емоції. Львів приваблює завдяки дзвонам і тиші, пам’ятникам і церквам, кам’яним левам, що у будь-який час на сторожі спокою городян.

Сайт https://besplatka.ua/uk/lviv/nedvizhimost/prodazha-kvartir пропонує придбати квартиру у Львові, щоб завжди залишатися в культурній столиці України і скористатися усіма перевагами проживання тут.

Стати львів’янином

Населення Львова складає 757 тисяч жителів. Переважають тут українці, але нерідко можна зустріти також євреїв, німців, росіян, греків, вірмен та представників інших національностей.

Вже багато століть поспіль центром міста є площа Ринок. Існує з періоду Середньовіччя, коли і отримала від німців свою нинішню назву.

Сьогодні стати львів’янином може кожен бажаючий, кому подобається це місто. Придбавши квартиру у ньому, можна скільки завгодно милуватися вуличками та краєвидами, а також новобудовами.

Райони міста

Обираючи собі квартиру для будівлі, в першу чергу варто визначитися з районами Львова. Їх усього шість:

  1. Галицький район.
  2. Залізничний район.
  3. Личаківський район.
  4. Сихівський район.
  5. Франківський район.
  6. Шевченківський район.

Також підпорядковуються міськраді Винники, Рудно і Брюховичі.

Ціни

Найдорожчі квартири — у історичному центрі. Так вартість двокімнатної квартири на вулиці Гоголя складе 70 тисяч доларів. Мова іде про елітний район і будинки у 4-5 поверхів. Центр Львова відзначається дорогою ціною на квартири завдяки своєму зручному розташуванню.

В той же час у Залізничному районі майже таку ж квартиру можна придбати за вдвічі дешевшою ціною – 36 тисяч доларів.

Вартість квартир може бути різною, але зовсім дешево їх придбати не вдасться. За 53 тисячі доларів можна придбати квартиру у Шевченківському районі Львова. Причому, якщо вона розташована на першому поверсі, то власник отримає у користування ще й гараж.

Актуальні пропозиції

У Львові, як і в будь-якому іншому українському місті, є багато новобудов – як в нових, так і в старих районах. З’являються житлові комплекси, що мають відмінну інфраструктуру. Тут в першу чергу потрібно ознайомитися з пропозиціями «Бельгійського містечка», «Панорами», «Доброї оселі» та інших.

Тож стати львів’янином – реально! Слід лише ознайомитися з оголошеннями, в яких продають квартири і обрати ту, яка найбільше до вподоби.