Особливості виготовлення печатки по відбитку

Ситуація, коли печатка загублена або пошкоджена - це зараз не рідкість. Іноді відбиток залишається тільки на паперовому носії, і це все, що залишилося. Однак не варто впадати у відчай.

Виготовлення якісних печаток на замовлення - це популярна послуга. Створити новий якісний зразок існує можливість навіть по відбитку, який був нанесений на папір, а замовити дану послугу можна тут https://izgotovlenie-pechatey.moscow/pechati-po-ottisku. Причому, ніяких документів не потрібно!

печатки по оттиску

Відбиток печатки або штампа зазвичай включають оснастку і кліше. Інформація, яка переноситься на паперовий носій, знаходиться на останньому. Найчастіше кліше створюють на базі гуми. Оснащення буває ручний, автоматичного і напівавтоматичного.

Як замовити виготовлення печатки по відбитку?

Якщо вказати в заявці на виготовлення печатки або штампа розміри виробу, тип конструкції і прикласти до форми відбиток або відправити його в електронному вигляді, то зразок можна відновити з високою точністю. Це стало доступно завдяки фотополімерному методу. Зробити відбиток печатки або штампа будь-якого типу можна в оперативному режимі. Всі характеристики і відбиток є відправити поштою або за допомогою соціальних мереж. Таким чином, вийде оптимізувати часовий чинник.

Для виготовлення будь-якого друку спочатку створюється ескіз. На його базі згодом і формується кліше. Відбиток виступає в ролі своєрідного ескізу. На його основі не важко відновити друк або штамп. Спочатку його обробляють в спеціальній програмі, після виготовляють новий макет, а потім готовий виріб, який буде аналогічним по відношенню до втраченого або вийшов з ладу.

Для виготовлення печаток і штампів можуть бути застосовані наступні технології:

  • Лазерна;
  • Полімерна;
  • Вулканізація;
  • Флеш-технологія.

За допомогою таких можна виготовити печатку будь-якого типу. За відбитком не важко відтворити шрифт, текст і зображення. Зрозуміло, що картинка повинна бути максимально якісною. Деформований відтиск також здатний виступити базою, але на його обробку може піти більше часу.

Переваги виготовлення печаток і штампів по відбитку

Виготовлення друку по відбитку - це максимально економний варіант, оскільки немає необхідності створювати нові ескізи. Сучасні технології гарантують максимально високу точність виконання. Формально печатка буде вторинною, але по факту вона нічим не буде відрізнятися від первинної по вигляду і змісту.

Отож, основні переваги продукції:

  • виготовлення печаток і штампів по відбитку протягом одного дня;
  • полегшений пластиковий корпус і наявність захисної кришки;
  • міцна і надійна оснащення будь-якого типу в обраних кольорах;
  • виготовлення печаток по відбитку без документів, по добре видимим елементам;
  • невисокі розцінки.