Кутові дивани від виробника

Купити кутовий диван — означає придбати меблі для вітальні і спальне місце в одному виробі. Модель такої форми вибирають за її місткість і функціональність.

Велика кількість кутових диванів представлена на сайті zlatamebel.ua. З усіма пропозиціями можна ознайомитися тут. Серед них легко знайти варіант, що найбільше підходить. Зручний пошук на сайті дозволить легко підібрати хороший диван для будинку.

Переваги кутових диванів

Кутові дивани мають велику кількість переваг. Ось деякі з них:

1. Стильний зовнішній вигляд: сучасні моделі слідують актуальним меблевим трендам, тому виглядають дуже красиво.

2. Економія простору: кутова форма дозволяє використовувати максимум корисної площі і залишити центр приміщення вільним. Це зручний варіант для компактних кімнат, в яких меблі повинні вирішувати відразу кілька завдань.

3. Додаткові функції: кутові моделі можуть мати додаткові аксесуари, наприклад, міні-бар, місткий і якісний ящик для білизни або вбудовані полиці.

4. Збільшене число посадочних місць: навіть на невеликому кутовому дивані можуть розміститися мінімум п'ять чоловік.

5. Вигідна ціна: за цілком прийнятні гроші покупець отримує великий, зручний диван.

Продукція з фабрики

Продукція відрізняється високою якістю. Для каркаса використовуються натуральні матеріали, тканини стійкі до зносу, а наповнювачі прекрасно тримають форму. Фабрика працює тільки з перевіреними постачальниками дерева, комплектуючих і фурнітури.

Купувати кутовий диван з фабрики особливо вигідно. В цьому випадку продукція реалізується без посередників, а значить, покупець отримує оптимальну вартість.

Універсальність використання

Кутовий диван здатний прикрасити будь-яке приміщення. Залежно від розміру його можна поставити в офісі, вітальні, дитячій або навіть на кухні. При цьому необов'язково мати у своєму розпорядженні новий диван традиційно вздовж стіни: кутова частина може розмежовувати і візуально ділити простір на частини. Також варто заздалегідь визначитися з місцем для дивана. Якщо поруч знаходиться вікно, краще зробити вибір на користь моделей з низькою спинкою, щоб не зменшувати потік природного світла.

Механізми трансформації

Більшість кутових диванів від виробника мають механізми трансформації, завдяки чому вітальня може поєднувати в собі функції спальні. Найбільш популярні варіанти механізмів розкладки це «єврокнижка», «дельфін», «акордеон», «пантограф». Такий диван-куточок особливо легко перетворити в повноцінне спальне місце.