Симптом-чекер - інноваційна технологія діагностики проблем зі здоров'ям

Всесвітня мережа міцно і безповортно вкорінилась в наше життя, біля монітора компа ми купуємо необхідні речі, замовляємо харчі замість походів по магазинах, лежачи на дивані, або ніжачись на піщаному тропічному пляжі за допомогою ноутбуку заробляємо собі на хліб насущний. А останнім часом намагаємося проблеми зі здоров'ям залагодити за допомогою Інтернету.

Попит, як відомо, створює пропозицію. І якщо раніше просто були розділи на сайтах, де позначивши кілька симптомів, можна було ознайомитись зі своїм «вердиктом», то вже зараз появились спеціалізовані сервіси, що пропонують послуги онлайн-діагностиці. Як вам така перспектива - за кілька хвилин отримати діагноз і план лікування не вистоюючи в виснажливих чергах, не витрачаючи час і гроші, і взагалі - не виходячи з дому!

У житті кожного з нас виникають моменти, коли ми починаємо відчувати якесь нездужання, біль або дискомфорт. При виникненні чогось подібного, варто було б звернутися до лікаря, але ми чомусь замість цього сідаємо за комп'ютер і починаємо шукати в інтернеті, причину нашої недуги. У сучасному світі це природна реакція на виникаючі питання. І саме для того, щоб дати вам відповідь на питання - "Чи хворіє я чимось?", і був створений сервіс "Симптом-чекер", це помічний доктор онлайн, який допоможе вирішити проблеми з вашим здоров'ям .

Дуже важливою складовою постановки діагнозу є вивчення і правильне трактування симптомів. Сукупність декількох симптомів може вказувати на наявність у пацієнта якоїсь хвороби. Своєчасне виявлення і трактування симптомів може допомогти зберегти здоров'я собі і своїм близьким.

Що таке "Симптом-чекер"

Сервіс "Симптом-чекер" - це інструмент, який дозволить вам в найкоротші терміни, всього в кілька кліків, знайти захворювання або стани, що викликають симптоми які ви відчуваєте. Усвідомленням можливих причин дозволить серйозніше поставитися до своїх симптомів, коли це необхідно.

"Симптом-чекер" - це не тільки пошук за симптомами, а ще й інструмент який дозволяє швидко знаходити і інформацію про препарати. У пошуку по препаратам ви знайдете інструкцію по застосуванню, склад, протипоказання, і багато іншої інформації про препарат. Це дуже допомагає у випадках коли забули які таблетки з домашньої аптечки за що відповідають.

Як користуватися сервісом

Користуватися сервісом дуже просто. Для пошуку за симптомами необхідно перейти на сторінку пошуку і почати вводити симптоми. Після кожного симптому необхідно ставити кому або натискати клавішу "Введення (Enter)". В процесі вам будуть пропонуватися підказки з симптомами. Якщо в списку з підказками ви знайшли симптом, який хотіли ввести, то виберіть його зі списку, кликнув по ньому. Після введення всіх симптомів натисніть на іконку "пошук", праворуч від рядка введення, або ще раз натисніть клавішу "Введення". Готово! Вашій увазі представлений перелік захворювань і станів які підійшли під ваші симптоми.

PS

Варто зауважити, що не слід використовувати "Симптом-чекер" як основний інструмент для постановки діагнозу. Для постановки точного професійного діагнозу, настійно рекомендується звернутися до сертифікованого медичного працівника.