Особливості букетів з гортензій

Гортензія — квітка, якою можна милуватися до нескінченності. Пишні суцвіття, що складаються з сотень пелюсток, дивують своєю красою і неординарністю.

Такі квіти шикарно виглядають в різних композиціях і стануть прекрасним подарунком або просто прикрасою будинку. Букет гортензій неймовірно виглядає в комбінації з іншими рослинами і декором. Такий квітковий шедевр доповнить святкову атмосферу будь-якого заходу, а також стане яскравим аксесуаром для нареченої на весіллі. На сайті магазину Studio Flores за посиланням https://flores-shop.com.ua/cat/bukety/buket-s-gortenziej/ можна купити будь-який букет з гортензій. 

Гарний спосіб висловити почуття

З року в рік традиція дарувати квіти не втрачає своєї актуальності. Букет з гортензій - це не тільки чудовий подарунок, а й проста можливість зробити близькій людині приємно.

Цим квітам характерна широка кольорова палітра. У природі зустрічаються суцвіття блакитних, білих, синіх, рожевих, фіолетових відтінків. Це дає широкі дизайнерські можливості флористів. У поєднанні з сучасними елементами декору майстри створюють цілі витвори мистецтва.

За допомогою квіткової композиції з гортензій можна делікатно висловити найпотаємніші почуття. Такий сюрприз буде доречним на дні народження, весілля, ювілеї та інші свята.

Свіжі квіти — засіб для гарного настрою

Що може бути приємніше квіткової композиції? Тільки її тривалі пахощі. Гортензія - стійка рослина, при правильному зберіганні зрізані суцвіття довго зберігають свіжість і свій первозданний вигляд. Щоб букет довгий час радував своєю красою, необхідно дотримуватися таких правил:

  1. Ставити квіти в чисту прохолодну воду з додаванням спеціальних добавок. Якщо під рукою немає «чарівного порошку», можна використовувати деревне вугілля або аспірин.
  2. Необхідно щодня оновлювати зріз стебла.
  3. Уникати потрапляння прямих сонячних променів на квіти.
  4. Перевіряти воду, вона повинна бути свіжою, при необхідності змінювати її.

Пишні суцвіття, що складаються з величезної кількості невеликих пелюсток — це і є гортензія. Букет з неї вражає своєю красою і елегантністю. Батьківщиною цієї рослини прийнято вважати Китай, де гортензія, що означає на мові квітів благородство, стриманість, почала вирощуватися вперше, але потім стала популярною у всьому світі.

Більшості квітникарів гортензія дуже знайома, оскільки вона є окрасою садової ділянки. Але в останні десятиліття вона почала активно використовуватися при складанні букетів і квіткових композицій, адже ці квіти виглядають в них шикарно.