Політ на повітряній кулі - незабутні яскраві враження гарантовано!

Вибір подарунка, сюрпризу - це завжди не просто. Нам зазвичай важко підібрати подарунок для близької чи коханої людини. Сьогодні найоригінальнішим сюрпризом буде політ на повітряній кулі. Такий подарунок гідно оцінять і дорослі, і діти.

Спостерігати за красою природних пейзажів, архітектурою, будівлями найкраще з висоти пташиного польоту, коли всі визначні пам'ятки у вас відкриваються на долоні всього за кілька десятків хвилин польоту. Сьогодні всі ці можливості відкриті для тих, хто любить яскраві і незабутні враження.

Так, наприклад, політ на повітряній кулі або balloong на сьогоднішній день є найоригінальнішим і популярним видом відпочинку, який, до того ж, в ціновому діапазоні є зараз досить доступний, у цьому ви зможете переконатися по посиланню політ на повітряній кулі львів ціна 2021, чудова пропозиція від компанії Touch the sky - ідеальне поєднання романтики та екстриму, не відмовляйте собі в такому задоволенні!

Що потрібно знати про польоти на повітряній кулі 

Варто зазначити, що є деякі нюанси, які потрібно врахувати перед польотом на повітряній кулі:

  • час польоту: краще вибирати світанок або захід. У цей час небо особливо красиво, створюється непередавана атмосфера романтики. Влітку взагалі краще утриматися від польоту днем, під час спеки;
  • погода повинна бути сонячною, без вітру і без опадів;
  • проведення польоту обговорюється заздалегідь, наприклад, за тиждень. В цьому випадку потрібно уточнити погоду, вибрати дату, час;
  • місце: потрібно пам'ятати, що в кабіні аеростата розраховується місце на кілька людей. Зазвичай кількість місць уточнюється у компанії, яка проводить польоти. Єдине, потрібно враховувати, що в кабіні завжди присутній досвідчений пілот;
  • одяг та взуття: все залежить від пори року. Навіть якщо літо, з собою краще прихопити светр, кофту або легку куртку. Зазвичай після відриву від Землі кожен кілометр температура знижується на пару градусів. Взуття має бути зручним. Краще вибирати туфлі на низьких підборах, кросівки, кеди, черевики, так як до повітряної кулі доводиться йти по полю;
  • тривалість польоту: в цілому захід займає близько 3 годин, хоча в самому повітрі людина прибуває близько 1 години. Справа в тому, що певна кількість часу йде на визначення місця польоту, запуску кулі, а також його спуску;
  • місце приземлення кулі не визначене, тобто, повітряна куля зазвичай не приземляється в тому ж місці, звідки почався її шлях. Цей фактор також потрібно враховувати при виборі взуття і одягу, коли ви будете готуватися до польоту.

Чому зростає популярність польоту на повітряній кулі 

Політ на повітряній кулі абсолютно безпечний. Він проводиться строго під контролем фахівця, який вміє правильно запускати аеростат.

Політ на аеростаті особливо сподобається дівчині. Замовити повітряну кулю у формі серця - це оригінальний спосіб висловити свою почуття, свою симпатію, зізнатися в любові, зробити пропозицію руки і серця.

З одного боку, такий подарунок повинен бути сюрпризом. Все ж в цьому випадку дівчині краще натякнути, що сюрприз буде оригінальним, тому їй краще одягнутися по-спортивному, щоб їй було зручно. Справа в тому, що у вечірній сукні і на підборах дівчині не вдасться відчути всієї краси від польоту, до того ж, це просто небезпечно для здоров'я, так як в повітрі температура помітно нижче, ніж на землі.

Політ на повітряній кулі також особливо сподобаються дітям. Цей день буде для вашої дитини найбільше запам'ятався, адже він побачить землю з пташиного польоту, хмари, сонечко. Іншими словами, ви подаруєте дитині справжню казку.