Чохли для телефону: огляд актуальних модних тенденцій

Чохол для телефону, перш за все, виконує захисну функцію, оберігаючи корпус від механічних пошкоджень. Однак він також виступає стильним аксесуаром, який формує імідж людини і підкреслює його індивідуальність.

Саме тому різні бренди випускають лінійки кейсів, в яких головний акцент зроблений на дизайн. Який з них варто купити, щоб бути модним, ми розповімо в цьому матеріалі, а по посиланню чехлы для телефона ви зможете скористатися чудовою можливістю замовити на сайті iok.com.ua стильний чохол зі своїм оригінальним малюнком чи фото.

Чохли яскравого кольору

Виділятися з натовпу просто, якщо купити яскравий чохол. На піку популярності такі колірні рішення:

  • червоний;
  • рожевий;
  • салатовий;
  • блакитний;
  • жовтий.

На окрему увагу заслуговують неонові чохли. Вони виглядають ультра-сучасно і підійдуть молодим людям.

Чохли з натуральної шкіри

Діловим людям, які вважають за краще дорогу класику, варто купити чохол, виготовлений з натуральної шкіри. Це преміальний і стильний аксесуар, який підкреслить статус свого володаря. Особливо розкішно виглядають вироби зі шкіри крокодила і пітона. Вони мають хижий рельєф і агресивне забарвлення, які відображають характер сильних і впевнених у собі особистостей.

Чохли-візитниці

Підприємливим і товариським людям, однозначно, сподобаються чохли-візитниці. Вони дуже функціональні, так як поєднують в собі одночасно два потрібних аксесуара: захисний кейс і кардхолдер. Вони можуть мати як лаконічний дизайн, так і яскравий.

Чохли оригінальних форм

Чим креативніше, тим краще - цим правилом керувалися багато виробників захисних чохлів. Тому в моді вироби незвичайних форм, які дивують і піднімають настрій. Наприклад, є вироби у вигляді відомих мультяшних персонажів, під старий кнопковий телефон Nokia, під книгу.

Поясні чохли

Не так давно в моду увійшли поясні сумки, а слідом за ними - поясні чохли. Вони не тільки стильні, але і дуже практичні. Телефон завжди на поясі, а значить втратити його або десь випадково забути не вийде.

Чохли з додатковою батареєю

Смартфон має властивість швидко розряджатися, що не дивно, адже сучасна людина практично не розлучається з ним протягом дня. Це розуміють і виробники кейсів. Тому вони запропонували практичні аксесуари з додатковою батареєю. Коли заряду залишається 0%, вона приходить на допомогу.

М'які чохли

Дівчатам, однозначно, припадуть до душі м'які і пухнасті вироби. Вони виглядають неймовірно мило і ніжно, особливо в пастельних відтінках. Хутро кейсів може бути прикрашений блискітками і стразами. Але варто зазначити, що такі аксесуари дуже схильні до вимазування. Щоб вони не втратили свій акуратний вигляд, за ними слід ретельно стежити.