Сувенірні значки як ефективний рекламно-презентаційний носій

Значки, як один з видів графічної атрибутики, сьогодні знаходяться на піку популярності. Вони затребувані у всіх сферах бізнесу в якості презентаційного матеріалу і є ефективним засобом поширення інформації.

Значки з логотипом або гаслом компанії можуть бути частиною корпоративного подарунка, важливою деталлю рекламної акції, або нагадуванням про важливий діловій, чи благодійний захыд. За допомогою брендованих сувенірів маркетологи підвищують впізнаваність брендів і лояльність цільової аудиторії.

Крім того, значки були і залишаються простим і наочним способом розповісти про людину щось важливе. Вони можуть позначити приналежність до тієї або іншої соціальної групи (навчального закладу, політичної партії, спортивного товариства, фан-клубу). Часто значки свідчать про особливий статус свого володаря, так як їх використовують при нагородженні переможців різних конкурсів, змагань, олімпіад.

Затребуваність значків пояснюється і запитами fashion-індустрії. Вироби однаково ефектно виглядають на робочій уніформі, діловому костюмі, одязі в стилі casual або спортивній формі. Тому сьогодні - це ще й модний аксесуар, що дозволяє виглядати яскраво і неординарно.

Якщо ви бажаєте купити значки в Києві, звертайтесь до компанії ВЕZМЕЖ, яка виготовляє всі види існуючих на рекламно-виробничому ринку значків.

Якість наших виробів, мінімальні терміни виробництва і відповідальний підхід до роботи оцінили дуже вимогливі замовники, які є нашими постійними клієнтами. Ми і далі будемо покращувати і оптимізувати наше виробництво, щоб бути кращими на цьому ринку і пропонувати вам нові рішення, на ще більш вигідних умовах.

Переваги замовлення значків ВЕZМЕЖ:

  • виготовлення будь-якого тиражу продукції в стислі терміни;
  • індивідуальні розрахунки вартості;
  • гарантія високої якості продукції.

Асортимент значків і технології їх виробництва

Металеві значки

Виробництво виробів із застосуванням різних технологій лиття і штампування дозволяє виконати значки різноманітної форми та забарвлення. Нанесення здійснюється методами фототравлення, шовкографії, гарячими і холодними емалями, в залежності від поставлених завдань. При виготовленні металевих значків використовуються різні сплави міді, бронзи, латуні або сталі. Розрізняють наступні технології виготовлення

  • Штампування. Використовуваний метал - сплави міді, латуні, бронзи, сталь. Зображення Вашого знака або гравірується вручну, або вирізається за допомогою спеціального гравіювального апарату в матриці. Матриця поміщається в прес, де власне штампується весь тираж. Після цього можливе оксидування тиражу за допомогою спеціального хімічного розчину в різні кольори: синій, чорний, золотий, рожевий. Далі йде наповнення рельєфу м'якими емалями, якщо цього вимагають відповідні оголошення Вашого ескізу.
  • Лиття. Форма для майбутнього виробу спочатку створюється на верстаті за макетом замовника. Потім вона допрацьовується вручну для додання остаточного вигляду і поліпшення деталізації в обсязі. Сам виріб виробляється методом формування. Мідно-олов'яний сплав заливається в дві половинки форми, після чого виріб витягується і слід на подальші етапи обробки і покриття. Перевагами лиття є точна деталізація, можливість надання складної форми виробу навіть при мінімальних розмірах, а також здатність реалізувати самий химерний рельєф.

Значки з заливкою смолою (полімерні значки)

Технологія виробництва: спершу логотип або необхідне повнокольорове поліграфічне зображення друкується на пвх плівці сольвентними чорнилом після чого ріжучим плоттером вирізається необхідний контур значка і після цього заливається лінза з полімерної смоли.

Закатні значки

Технологія виробництва закатних значків полягає в завальцюванні повнокольорового поліграфічного заламінованого зображення на металеву основу з шпилькою за допомогою спеціального обладнання.

Закатний значок - це найбюджетніший і дуже ефективний інструмент для залучення уваги при проведенні промо та рекламних кампаній, також він є хорошим акцентом в фірмового одягу співробітників компанії, наприклад продавці-консультанти магазинів, промоутери промоакцій, і т.д.