Що краще: кухня на замовлення чи готові меблі

На перший погляд відповідь на це питання очевидне - звичайно ж купити, адже індивідуальне замовлення зажадає від виробника якихось нових рішень і ціна, відповідно, значно зросте. Але не поспішайте з висновками, оскільки існують різні варіанти.

Поняття «фабрика» і «індивідуальне замовлення» у свідомості обивателя не надто стикуються. Адже на фабриці серійне виробництво, і про які замовлення може йти мова? Виявляється, може, в чому щодня переконуються клієнти компанії "АС маркет", яка пропонує сучасні функціональні і стильні корпусні меблі під замовлення, ось тут ви зможете ознайомитись зі зразками продукції і оцінити їх переваги.

У чому переваги виготовлення меблів на замовлення

Більшість українських сімей проживає в квартирах багатоповерхівках. Меблярі прекрасно знають стандартні розміри кухонь і завжди готові запропонувати масу своїх варіантом обстановки на будь-який гаманець. Власники приватних будинків нерідко стикаються з ситуацією, коли стандартна кухня ніяк не вписується в стіни приміщення. Що робити?

Меблеві фабрики ніяк не обмежують ваше бажання висловити свою індивідуальність і завжди готові виготовити меблі по нестандартному дизайн-проекту. Думаєте це занадто дорого? Помиляєтеся, адже насправді вартість кухонного гарнітура можна мінімізувати:

  • відмовтеся від дорогих матеріалів на користь МДФ або ЛДСП;
  • можна обійтися без дорогої скляної обробки;
  • відмовтеся від занадто складної конструкції;
  • вартість можна знизити, вибравши недорогу фурнітуру.

У підсумку, замовивши кухню за своїм проектом ви отримаєте:

  • абсолютну відповідність кухонних меблів особливостям приміщення;
  • оптимальне розпорядження обмеженим простором, максимальну корисну площу. Ставте кухонну техніку не там, де пропонує фабрика, а там, де вам зручно. Робіть виріз під мийку в самому підручному місці;
  • унікальний дизайн, що підкреслює вашу індивідуальність. Варіюйте кольорами і матеріалами настільки, наскільки вистачить фантазії. Замовляйте шафки і тумби такі, щоб вони були і зручними, і ефектними.

Варіант 2 - готові меблі

Готові кухні розраховані на певні кімнати або замовнику доведеться пожертвувати порожнечами в кутах або між блоками. Але якщо підійти до вибору більш відповідально і переглянути всі частини конструкціі, які пропонує компанія, то можна знайти потрібні меблі. Плюс такої кухні в тому, що готову можна легко забирати і перевозити. Вона стане в будь-якій кімнаті, на відміну від індивідуального варіанту.

Що стосується питання вартості:

  • покупець заздалегідь бачить ціну на меблях;
  • до наявного бюджету можна підібрати відповідні гарнітури.
  • загалом, такий варіант економічніший, ніж робити кухню на замовлення.

Варто зазначити, що ціна будується не через дешеві матеріалів. Можна вибрати ту ж сировину, що і в індивідуальних кухнях. Ціна формується на основі праці працівників. Для готових гарнітур фахівцям не потрібно додатково виїжджати на місце, робити проекти, розраховувати розміри, готувати схеми. Виробництво направлено на масовість, покупець самостійно на сайті вибирає потрібний товар і замовляє доставку на будинок.