Як підібрати чохол для мобільного телефона?

Шукаєте якісний чохол для свого мобільного, але не бажаєте витрачати час на пошуки в магазинах? Це зовсім не обов’язково, адже сьогодні можна придбати аксесуари для мобільних телефонів не покидаючи дім.

Великий вибір чохлів можна знайти тут https://vseplus.com/. Купуйте якісні чохли за доступними цінами у будь-який зручний час на сайті магазину Всеплюс. Тут також доступний широкий асортимент запчастин для мобільних телефонів та планшетів, а ще різноманітні інструменти та обладнання.

Призначення чохла для смартфона

Багато людей звикли вважати що чохол для смартфона це лише стильний аксесуар, який служить як доповнення до іміджу і купують його щоб справити враження на оточуючих. Але слід пам’ятати, що чохол для мобільного в першу чергу виконує захисну функцію. Він призначений для того щоб захищати гаджет від пошкоджень під час ударів та падінь.

В залежності від типу чохол може захищати смартфон повністю або частково. В першому випадку він захищає корпус телефона від пошкоджень з усіх можливих сторін. Чохол з частковим захистом захищає лише деякі сторони корпуса. Переважно задню та бокові.

Основні види сучасних чохлів: як визначитись з вибором та не помилитись?

Сьогодні в продажі можна побачити великий асортимент чохлів, які поділяються на такі види:

  • Чохол-бампер. Він являє собою рамку яка захищає лише бокові сторони мобільного телефона. Може бути виготовлений з пластику, металу, або силікону. Такий чохол має невелику вагу та підійде тим хто шукає легкий варіант.
  • Чохол у вигляді книжки. Це модель чохла який закриває передню та задню панель відкидаючись в бік як книжка. Якщо хочете додати своєму девайсу більш вишуканого вигляду тоді чохол-книжка це саме те що вам потрібно.
  • Накладка. Такий чохол є досить розповсюдженим варіантом на сьогодні. Він має вигляд накладки що встановлюють на задню та бокові частини корпуса. Серед переваг такого чохла маленька вага та невеликі габарити.
  • Фліп-чохол. За своїм зовнішнім виглядом дуже подібний до чохла-книжки. Різниця лише в тому що верхня накладка відкривається до низу, а не в бік як у чохла-книжки. Такі чохли зазвичай виготовляють зі шкіри та шкірзамінника.
  • Чохол-акумулятор. Містить в собі інтегровану батарею. Підійде тим хто часто перебуває в подорожах та ходить у походи. Має такий чохол свій мінус – його вага надто велика.