5 переваг фотографій, роздрукованих на полотні

Твір мистецтва як декор - це свіжий ковток в інтер'єрі. Проста картина здатна кардинально змінити стиль кімнати, і всупереч загальній думці, такі зміни не вдарять по бюджету.

На зміну дорогому живопису, прийшов друк на полотні. Тепер кожному доступно високе мистецтво! Надруковані картини не поступаються якістю і достатком сюжетів. Будь-яка задумка може втілитися в реальність на полотні. До речі, готовий результат не змусить себе довго чекати. На відміну від ручної роботи, малюнок переноситься на полотно за лічені хвилини.

Якщо ви з нетерпінням хочете роздрукувати свою фотографію або репродукцію на полотні, ви можете зв'язатися з компанією HolstPrint, яка за допомогою новітніх цифрових технологій і високоякісних матеріалів створює якісні і довговічні роботи на полотні. Як правило, зображення, надруковані на полотні, гарантовано зберігаються без втрати яскравості і якості протягом більш ніж 70 років.

HolstPrint тримає свої ціни на конкурентоспроможному рівні, використовуючи систему онлайн замовлення, який є одночасно безпечним і простим для розуміння. Послуга фото на холсте, в комплекті з можливістю доставки в будь-яку точку країни, роблять друк репродукції і фото на полотні доступними будь-якій людині, яка хоче зробити щось приємне рідним і вишукано прикрасити інтер'єр.

Основні переваги друку на полотні

  • Картини на полотні можуть пов'язувати кімнати разом. Оскільки картини друкуються на одному і тому ж матеріалі, ви можете експериментувати з зображеннями до тих пір, поки вони не будуть підходити до загального інтер'єру кімнати. А якщо подібні зображення піддати галерейній натяжці, або зробити красиву рамку, то тут політ фантазії стає і зовсім не обмеженим. Подумайте про те, які фотографії ви можете роздрукувати, щоб вони гармонійно відповідали загальному стилю кімнати. Сімейна подорож на пляж - для ванної кімнати, фотографії вашого саду - для кухні.
  • Друк на полотні може бути здійснено практично під будь-який розмір: 8х10, 11х14, 18х24, 24х36 - стандартні розміри для фото на полотні. Для приміщень великої площі слід вибирати більші зображення.
  • Для більшого ефекту, згрупуйте кілька картин на одній стіні. Це можуть бути односюжетние зображення або зовсім не пов'язані між собою. Якщо ви не впевнені у власних силах, дизайнери пропонують «модульні картини» - один сюжет представлений в декількох частинах. З таким твором мистецтва ви точно не прогадаєте. Більш сміливі, можуть обвішавшись всю стіну картинами різних розмірів і сюжетів, головне - один і той же вид нанесення малюнка. Наприклад, якщо ви не хочете сильно витрачатися, замовте кілька робіт надрукованих на полотні і оформите їх в рамки.
  • Картини на полотні не обмежуються просто репродукціями. Ось кілька ідей, які можна використовувати для друку зображення на полотні: старі сімейні фотографії, графічний дизайн або цитати на полотні, колекції вашої художньої фотографії, колекції малюнків ваших дітей, кадри з фільмів.
  • Друк на полотні - це вигідний спосіб урізноманітнити інтер'єр приміщення. При мінімальних витратах, ви отримаєте витвір мистецтва, яке прослужить багато років. Надруковане зображення не втрачає первісної яскравості і не вигорає на сонці.