Цікаві пропозиції від польської марки DaDa

Польський бренд DaDa понад 15 років представляє на українському ринку підгузки та косметичні засоби для дітей різного віку. За цей час марка заслужила позитивну репутацію у батьків, сформувала свою цільову аудиторію та активно працює над розширенням і вдосконаленням асортименту.

Продукцію цієї компанії можна купити в інтернет-магазині Панама https://panama.ua/brand/151890/ , а також вона представлена ​​в деяких великих аптечних мережах. 

Основні позиції з каталогу

  • Підгузки. В асортимент входить кілька лінійок з різними особливостями. Так серія Little One складається з двох підгруп – Newborn на 2-6 кг і Mini на 3-6 кг. Для виготовлення застосовуються матеріали на бавовняній основі, які делікатно контактують зі шкірою. Моделі доповнені еластичними боковинами, що забезпечують надійне прилягання. Extra Care – це варіанти з подовженим розподільним шаром, а призначені вони переважно для сну, а також, завдяки надійним потрійним липучкам, рекомендовані активним, рухливим малюкам. Вироби із серії Extra Soft здатні утримувати вологу протягом 12 годин і виготовлені для дітей вагою від 4 до 25 кг. Одноразові трусики з лінійки Pantsy можна використовувати при поступовому переході до горщика. Вони легко знімаються й одягаються, тому дитина цілком може впоратися з цим завданням самостійно. Всі підгузки мають класичну, традиційну структуру. Виділення надійно утримуються в середньому шарі у вигляді гранул. Для зниження ризику появи алергічних реакцій і попрілостей використовується спеціальне просочення з екстракту алое. З 2011 року всі новинки проходять незалежне тестування в Інституті матері і дитини (Варшава), яке передбачає перевірку ступеня адсорбції (швидкість і якість поглинання виділень), а також аналіз ряду дерматологічних показників. Розробка нової продукції здійснюється у власній лабораторії, але до співпраці залучаються педіатри, що також надають рекомендації щодо вдосконалення окремих варіантів з каталогу ренду. Вироби бренду не раз зізнавалися у своїй категорії кращими товарами року в Польщі. У 2016 році марка отримала нагороду за оригінальне оформлення пакування, а серія косметики з її каталогу – приз від батьків Польщі, як найкраща продукція для дітей.
  • Вологі серветки. Пропонуються у пакуванні різної місткості. У складі просочення немає ароматизаторів, а хлоргексидин забезпечує виражену антисептичну дію. Формули містять фірмовий інгредієнт бренду – екстракт алое, а також ромашку та вітамін Е.
  • Косметична лінійка Дада. В каталог входять засоби для гігієни волосся й догляду за шкірою. Основні активні агенти – бетаїн, гліцерин, натуральні олії, оксид цинку. Також компанія пропонує ватяні палички з обмежувачами, які забезпечують безпечну чистку вух. Для їх виготовлення використовується високоякісна вата з вибіленої без хлору бавовни.

Всі товари DaDa виготовлені відповідно до санітарно-гігієнічних норм, прийнятих в ЄС. Компанія відкрита для користувачів і пропонує блогерам з різних країн взяти участь у тестуванні товарів з асортименту марки й поділитися своїми враження на сайті марки. Фірма навмисно відмовилася від активної реклами на телебаченні та в інтернеті, щоб витрати на популяризацію продукції не сприяли зростанню ціни. Але Вона активно співпрацює зі спеціалізованими журналами. Експерти бренду DaDa розміщують на їхніх сторінках пізнавальні матеріали про правильний гігієнічний догляд за дітьми дошкільного віку, а також надають рекомендації по підбору та використанню товарів власного виробництва.