Віртуальний телефонний номер для підвищення ефективності бізнесу

Якщо ви вперше чуєте про таку послугу, її назва може вас збентежити. Здається, це щось дивне, незвичне, можливо, злегка лякаюче. Але по функціоналу він практично ідентичний тому, яким ви користуєтеся, і навіть краще.

Віртуальний телефонний номер - один з ключових сервісів сучасної IP-телефонії. Якщо говорити простою мовою, це звичайний телефонний номер з великим числом додаткових переваг. Віртуальний номер підключається як окремий сервіс або разом з віртуальною АТС. Відразу хочемо відзначити, що в другому випадку число можливостей віртуального номера в рази збільшується.

Про особливості даної технології та сфери його застосування сьогодні і піде розмова в нашій статті, а на сайті https://hottelecom.net/virtual-number-of-ukraine.html ви зможете вигідно замовити віртуальні номери України (+380).

 

 Особливості віртуальних номерів

  • У номера багато ліній. Якщо у компанії підключений звичайний телефонний номер, то одночасно він може прийняти тільки один виклик. У випадку з віртуальним номером число вхідних дзвінків не обмежена. Як результат, в компанію легко додзвонитися з першого разу, ніхто з клієнтів не чує сигнал "зайнято".
  • Номер не прив'язаний до адреси компанії. Віртуальний номер ніяк не пов'язаний з адресою компанії та місцем розташування абонента. Навіть якщо фірма працює в Києві або Одесі, можна підключити віртуальний номер будь-якого регіону України. Клієнт, який дзвонить на регіональний номер ніколи не дізнається, що подзвонив в столицю.
  • Підключення номера за 15 хвилин. Щоб підключити корпоративний номер, не треба прокладати телефонні дроти, купувати спеціальне обладнання і викликати майстра. Для зв'язку за допомогою віртуальних номерів необхідні інтернет і пристрій для дзвінків (аналоговий, мобільний або спеціальний IP-телефон, ПК або ноутбук).

Це 3 ключових особливості віртуального номера. Насправді, у віртуального номера ще більше переваг. Пропонуємо їх розглянути вже на реальних прикладах.

Приклади використання віртуальних номерів

Віртуальні номера вирішують велике число бізнес-задач, починаючи від швидкої телефонізації бізнесу, закінчуючи аналізом ринку і ефективності рекламних кампаній.

Скорочення витрат на звязок

Компанії використовують віртуальні номери, щоб оптимізувати бюджет на зв'язок. Телефонні номери всіх офісів підключаються до однієї віртуальної АТС і, таким чином, створюється єдина корпоративна мережа. Дзвонити всередині компанії можна абсолютно безкоштовно. Щоб зв'язатися з колегою з іншого міста і навіть країни, досить набрати додатковий номер.

Вихід на нові ринки збуту

Якщо компанія планує вийти на новий ринок, наприклад в Києві, можна підключити телефонний номер в коді 044, створити віртуальний офіс і заздалегідь оцінити попит на надані товари або послуги в столиці. Таким чином, телефон не тільки допомагає проаналізувати можливість і доцільність виходу на новий ринок, а й віддалено знайти клієнтів, сформувати базу постійних лояльних покупців.

Організація віддалених робочих місць

Корпоративний віртуальний номер може бути єдиним номером для всіх співробітників компанії, навіть якщо вони працюють поза офісом. Як приклад, менеджер з Пятихаток може прийняти дзвінок клієнта з Києва чи Дніпра. У даному випадку, виклик може прийти як на мобільний, так і домашній номер співробітника. Сценарій переадресації і розумна маршрутизація налаштовується індивідуально в кожному конкретному випадку.