Купівля та доставка товарів через Ebay. Як це зробити?

Уже декілька років у листопаді магазини у багатьох країнах засипають покупців інформацією про акції, які вони планують з нагоди Чорної п’ятниці. Цей день був винайдений у США, де сьогодні ніхто не уявляє закінчення осені без торгової лихоманки.

Українські споживачі теж мають змогу взяти участь в цьому купівельному марафоні. Для наших громадян здійснюється доставка з Ebay в Україну на EasyXpress. На веб-сайті easyxpress.com.ua можна з’ясувати вартість посилки, відстежити її пересування, а також одержати інформацію з наступних питань:

  • Як здійснюється оплата в Інтернеті.
  • Як відбувається оформлення товару на українській та американській митницях.
  • Що включає доставка повітряним на морським транспортом і т. ін.

Трохи докладніше про Ebay та EasyXpress

Ebay — це величезна платформа для купівлі-продажу товарів, які не завжди доступні клієнтам з нашої країни. Чому? Та тому, що не всі продавці готові продавати товари в Україну. Особливо це стосується продавців з США. Якщо ви налаштовані на купівлю американських товарів, то, безумовно, повинні мати платіжну картку з наявними опціями оплати в Інтернеті.

Спростити увесь ланцюжок послуг може EasyXpress, одним із завдань якого є робота з торговими платформами, включаючи доставку в Україну товарів, придбаних на Ebay. EasyXpress допоможе придбати будь-яку категорію аукціонних товарів та доставити до нашої країни. Але необхідно пам’ятати декілька важливих правил, які захистять вас як клієнта і не вимагатимуть подальших з’ясовувань стосунків з продавцем щодо якості гаджета, аксесуарів, речей чи взуття.\

Оцініть рейтинг продавця

Шкода, якщо він отримав багато негативних відгуків через проблеми з упаковкою, доставкою не тих товарів або скарг на підробку.

Перевірте статус лота

Товар може бути новий, з ярликом або без нього, з дефектами, уживаний або навіть дуже пошкоджений. Якщо ви не звернете на це увагу, тоді буде неможливо відкликати замовлення.

Не забудьте про колір та розмір

Це важливо для одягу та взуття, оскільки доставка товару в Україну та повернення назад буде коштувати грошей вам як покупцю, а не продавцю. За потреби попросіть надати додаткові фотографії предмета з усіх боків. Не соромтеся задавати багато питань. Якщо отримаєте відмову, то краще відмовтесь від наміру щось купляти у цієї особи. Шукайте аналог: зазвичай на Ebay достатня кількість пропозицій на однакові позиції.

Залишайте оцінку транзакції лише після отримання товару

Якщо у вас є якісь сумніви, то сервіс має можливість оцінити стан товару на складі та повернути його продавцю, якщо ви перебуваєте в Україні. За цю роботу доведеться заплатити, але сума не дуже велика, і ви врешті-решт отримаєте те, що очікуєте.

Слід зазначити, що на порталі EasyXpress дуже зрозуміло і доступно описується уся послідовність і нюанси покупки товарів у найбільших інтернет-крамницях, таких, наприклад, як:

  • Zappos;
  • Macy’s;
  • Vicroria Secret;
  • Nordstrom;
  • Michael Kors та ін.