Про переваги дистанційного навчання фітнес інструкторів

Підтримка тіла в хорошій формі і здорове харчування відіграє велику роль в досягненні успіху в житті. Багато хто цікавиться курсами, які пропонує фітнес школа і хотіли б спробувати себе в якості не тільки учнів тренувань, а й інструкторів з фітнесу.

З причини такого підвищеного інтересу, проводяться, як очне, так і дистанційне навчання тренера з фітнесу. По посиланню дистанционное обучение фитнес инструкторов ви дізнаєтесь про InstructorPRO - ліцензований центр додаткової професійної освіти, де можна здобути дану професію. 

Особливості освітньої програми

Професійний фітнес інструктор - це затребуваний фахівець, який формує оптимальну програму навантажень і розробляє раціон харчування. Він зацікавлений в тому, щоб клієнт швидко досяг поставленої мети, без шкоди здоров'ю. Саме тому в ході навчання зачіпаються найрізноманітніші напрямки, дається всебічна освіта.

Основна програма «Інструктор фітнесу, тренажерного залу» включає кілька курсів, кожен з яких можна вивчити окремо.

Тривалість курсів змінюється в залежності від того, наскільки інтенсивно плануєте вчитися. По кожній дисципліні студенту відправляється певну кількість навчальних матеріалів, які допоможуть сформувати основу для подальших практичних занять.

В курс дистанційного навчання входить:

  • Базові знання з анатомії, фізіології, біомеханіки, медицині.
  • Тренінги, присвячені правильному харчуванню та основам дієтології.
  • Комплекс фізичних вправ, представлений онлайн.
  • Розвиток персональних якостей, необхідних для налагодження психологічного контакту з клієнтами.

Переваги дистанційних курсів фітнесу

Вам варто записатися на курси фітнес-інструкторів дистанційно, якщо:

  • Вам потрібна можливість вчитися в максимально комфортній обстановці, наприклад, прямо у себе вдома. Підійде будь-який пристрій з виходом в інтернет. Ви отримуєте в своє розпорядження особистий кабінет, в якому будуть розміщені всі вхідні в курс лекції та методичні матеріали. Вам не доведеться підлаштовуватися під настрій викладача і дотримуватися тиші на протязі всього уроку - можна відволіктися і поставити видеоурок на паузу.
  • Ви живете занадто далеко від місця очного навчання або дуже зайняті на основній роботі. 
  • Ви хочете самостійно планувати свій час. Ви самі визначаєте темп і терміни - вчитеся вранці або ввечері, слухаєте лекції в будь-якій послідовності, повертаєтеся до пройденого матеріалу стільки раз, скільки необхідно для його повного засвоєння.
  • Ви відмінно сприймаєте яскраву і динамічну візуальну інформацію. Згідно з дослідженнями мультимедіа-матеріали запам'ятовуються найкраще. Змістовний лекційний курс дозволить вам повністю зануритися в професійну фітнес-середу, а ефективна система перевірочних тестів - підтвердити ваші нові знання.

При віддаленій навчанні забезпечується 100% об'єктивність оцінювання. Процес дистанційного навчання фітнесу документується. Ви спілкуєтеся з персональним куратором по електронній пошті, своєчасно отримуєте відповіді на організаційні та технічні питання.

Надішліть заявку на навчання, пройдіть курси фітнес тренера дистанційно і станьте затребуваним інструктором!