10 міфів про SEO-просування

SEO просування - один з найпопулярніших і дієвих методів інтернет-маркетингу, але, як і будь-який інший інструмент, seo оточують чимало міфів, правдивих і не дуже. Одні міфи застарівають і йдуть в нікуди, інші займають їх місце, і як і раніше деякі фахівці з піною у рота готові відстоювати вірність своїх переконань. Навіть незважаючи на те, що ці уявлення досить далекі від дійсності.

Стикаючись практично кожен день з цими міфами, експерти вивели десять найбільш поширених уявлень про seo, які можуть не тільки перешкодити в просуванні вашого сайту, але і завдати шкоди вашому гаманцю, ресурсу та бізнесу в цілому.

  • Сайт неодмінно повинен займати першу позицію у видачі. Безумовно, перший рядок (ТОП-1) - це заповітна мрія кожного, хто займається пошуковою оптимізацією. Однак необхідно пам'ятати, що результати видачі залежать від багатьох факторів і змінюються багато разів в день. Причому не факт, що перша позиція має велику кликабельность і конверсію. Деякі користувачі відрізняються ірраціональним поведінкою. Вони вперто ігнорує лідера і клацають по посиланнях, які займають другу і наступні рядки.
  • Для успішного просування сайту досить займатися тільки пошуковою оптимізацією. За авторитетної думки корифеїв, SEO-просування - процес комплексний, що складається з безлічі стратегій. Його мета полягає в тому, щоб забезпечити кращу видимість веб-сайту в мережі Інтернет. Використання тільки єдиною стратегії призводить до втрати дорогоцінних ресурсів і віддаляє час досягнення результату.
  • SEO не виправдовує вкладень. Тим часом СЕО-просування по-праву вважається найбільш ефективним способом розкрутки сайту, що забезпечує стабільний трафік і пристойну конверсію. У цьому ви зможете переконатися, замовивши послугу SEO продвижение Киев. Приблизна 70 - 80% від загального числа відвідувачів інтернет-ресурсів забезпечується цим інструментом.
  • Тег Title має більший пріоритет у порівнянні з іншими мета-тегами. Цей міф особливо поширений серед блогерів і пов'язаний з тією обставиною, що в коді сторінок деяких блогів відсутні поля для метаописів. Проте, для внутрішньої оптимізації необхідно коректне заповнення тегів «Description» і «Keywords». Це гарантовано поліпшить результати ранжирування веб-ресурсу в пошуковій видачі.
  • SMM - це головна стратегія для просування сайту. Незважаючи на доведену ефективність роботи з соціальними медіаресурсами (Інстаграм, Фейсбук та ін.) повноцінна розкрутка сайту передбачає використання всіх доступних стратегій, в тому числі і головний виконавчий директор-оптимізації.
  • Відеоконтент сприятиме швидкому просуванню. Дійсно, переважна більшість відвідувачів веб-ресурсів обожнює дивитися аматорські і професійні відеоролики. Якісне відео покращує поведінкові фактори і сприяє збільшенню вхідного трафіку. Однак відео знижує швидкість завантаження веб-сторінки і позначається на задоволеності користувачів, які цінують свій час і не готові довго чекати жаданого перегляду.
  • Оригінальний контент сприяє потраплянню в ТОП-10. Багато власників веб-ресурсів, схильні вважати, що оригінальний контент з високою технічною унікальністю гарантує автоматичне потрапляння на топову сторінку видачі Google. Насправді, все набагато складніше. Тільки дійсно якісний контент, що володіє смисловою унікальністю, користується заслуженою популярністю і незмінним увагою користувачів, які рекомендують його на своїх веб-сайтах, залишають коментарі і проставляють зворотні лінки.
  • Навіщо робити юзабіліті, коли є SEO. В даний час переважає комплексний підхід в справі пошукового просування сайту, де його юзабіліті і головний виконавчий директор-оптимізація - це аспекти єдиного процесу. Займатися виключно SEO і забути про юзабіліті, значить знизити ефективність виконання пошукової оптимізації.
  • 100% гарантія результатів оптимізації. Окремі несумлінні виконавці в якості реклами своїх досягнень демонструють в портфоліо кейси по низькоконкурентним низькочастотним фразам, які нескладно вивести в ТОП-10 навіть без проведення внутрішньої і зовнішньої оптимізації. Тим часом точні алгоритми пошукового ранжирування не знає жоден оптимізатор, тому 100% гарантія виходу в ТОП по всіх ключових фразах на кшталт блефу карткових шулерів.