Захисні ролети на будь-який смак і гаманець

Захисні ролети для дому і комерційних приміщень тепер не примха, а предмет необхідності, адже вони можуть допомогти вам керувати своїм комфортом, захищають від зловмисників, бережуть ваше майно і конфіденційність.

Детальніше про ролети для вікон та дверей

Ролети — це металоконструкція з профілю, шо щільно прилягає один до одного, за допомогою приводу накручується на вал, для естетики і зручного використання цей вал помістили в акуратний короб, який при монтажі може бути вмонтований у фасад чи стіну, або змонтований накладним способом.

Звідси виплаває перша перевага ролет: не залежно від етапу будівництва, кожен може їх собі встановити.

Залежно від типу профіля ролети бувають:

  • Цільні зі сталевого чи алюмінієвого профіля, не мають отворів, забезпечують повне перекриття сонячних променів, повну конфіденційність, також підвищують шумоізоляцію. Такі вироби можуть бути додатково утеплені: в середину профіля задувається піна.

Ще одна перевага — за рахунок роллет досягається ефект значної економії на комунальних платіжках. Влітку приміщення не перегріваються, а значить не потрібно включати кондиціонер, взимку ролети виступають додатковим перекриттям і захищають від тепловтрат.

  • Ролети з перфорованого профіля. Частково пропускають сонячне світло через невеликі отвори. Таким чином бережуть ваші вікна та двері від проникнення, але забезпечують видимість.
  • Ролети з екструдованого решітчастого профіля. Часто встановлюються зовні та всередині комерційних приміщень: кафе, магазинів, офісів. Попри свою легкість вони надзвичайно міцні і стійкі до вилому. Власники комерційних приміщень знають, чому їх вибирають.

Екструдовані решітчасті ролети забезпечують видимість красивих вітрин, іншими словами вони дозволяють клієнту забажати купити ваш товар, повернутися до вас після відкриття.

Сьогодні в компанії «Лінія комфорту» представлена велика палітра кольорів, які можна нанести на ваші ролети, щоб вони гарно пасували до загального стилю екстер’єру та інтер’єру.

Ви можете ще більше удосконалити роботу цих конструкцій, замовивши собі автоматичний тип управління. Одна кнопка — і ролета працює, як ви забажаєте.

Гарантія на автоматичні ролети — 1 рік.

Наша команда готова вирішити найсміливіше ваше конструкторське бажання.

«Лінія комфорту» на крок ближча до своїх клієнтів.