З чим і як носити худі в цьому сезоні

Якщо ви стежите за модою, то могли помітити, що худі, або толстовки з капюшоном, стали помітно рідше з'являтися в хроніках стрітстайла. Хтось поспішив заявити, що цей вид одягу вийшов з моди. Але давайте не будемо плутати поняття «носити рідко» і «вийшло з моди». Якщо модниці не носять худі, це лише тому, що у цих самих модниць є інші топи, які вони хочуть вигуляти.

Ну а худі залишається предметом базового гардероба, а значить можна зі спокійною душею продовжувати його носити. З джинсами і кросівками, з спідницями плісе і черевиками, накинути зверху тренч або косуху... Всі ці образи гарні, і, якщо вони вам подобаються, продовжуйте носити.

Але якщо всі ці варіанти випробувані вже не раз, і хочеться чогось сучаснішого, модного, цікавого, тоді придивіться до сьогоднішньої підбірки. А купити светри оптом, в тому числі модні худі ви зможете на сайті berrytex.com.ua офіційного дистрибютора ТМ “JHK” в Україні. 

Худі + широкі штани

Перше, що спадає на думку, це широкі штани. Просто тому, що саме палаццо є наймоднішою моделлю брюк цього року. Доповнити образ можна як кросівками, так і взуттям на підборах.

Справжні модниці не бояться виглядати нижчим на зріст і заховати фігуру під об'ємної одягом. Але якщо цей момент вас бентежить, використовуйте прості хитрощі:

  • вибирайте худі і штани близьких відтінків і уникайте контрастних сполучень низу і верху,
  • позначте лінію талії, заправивши худі частково або повністю,
  • додайте вертикальні лінії за допомогою пальто, плаща або жакета,
  • надіньте взуття на підборах,
  • підтягніть рукава і покажіть зап'ястя.

Худі + чоботи

Чоботи-труби здатні зробити практично будь-який образ актуальним. Навіть якщо між худі і чобітьми будуть звичайні базові речі - пряма спідниця, плісе, джинси скіни і т.п. - образ все одно буде виглядати трендовим. В цьому і полягає сила аксесуарів.

Худі + грубі черевики

В цьому році в моді не просто армійські черевики, а їх масивні і об'ємні варіації. Як і будь-який модний мастхев, їх можна носити з чим завгодно. У випадку з худі у нас є два варіанти:

  • контраст - коли спортивну по своїй суті толстовку і брутальні черевики ми доповнюємо чимось жіночним - спідницею або платтям,
  • подобу - коли ми надягаємо джинси або штани карго. Але і в цьому випадку завдяки зачісці, макіяжу, прикрасам буде дотримуватися баланс, і ми зможемо відчувати себе жіночно, розслаблено і комфортно.

Худі + джинси

Гарантія модного образу - сучасний фасон джинсів або трендові аксесуари. А можна і те, і інше.

Якщо ви робите ставку на джинси, то аксесуари можуть бути як лаконічними, так і яскравими. Якщо ви віддаєте перевагу базовому, перевіреному часом деніму, то без модних аксесуарів - сумки, прикрас, окулярів - не обійтися.

Худі + спідниця

І останній приклад - як носити худі зі спідницею. Таке поєднання завжди виглядає цікаво, тому що об'єднує спорт і жіночність. Акцентом в образі може стати як саме худі, якщо воно яскравого кольору, так і інші елементи - незвичайне взуття, принт або крій спідниці, оригінальна сумка, велика біжутерія і т.п.