Терміновий автовикуп - ключові переваги та особливості

Причини продажу машини можуть бути різними - потрібні терміново гроші, автомобіль не відповідає очікуванням, після аварії немає можливості провести ремонт. Загалом, всі ці ситуації досить звичайні, але як продати свій автомобіль в найкоротші терміни?

Самостійно можна, але тільки, якщо хтось із друзів погодиться відразу придбати. У всіх інших випадках процес затягнеться на місяці. Рятує в такій ситуації тільки терміновий автовикуп, просто на сайті https://avto-100.com.ua/ заповніть онлайн-заявку з параметрами авто і вашими контактними даними, і за годину зможете отримати гроші!

Які параметри враховуються при розрахунку підсумкової вартості

Перш ніж буде здійснено викуп авто, фахівці компанії виконають оцінку транспортного засобу. На підсумкову вартість впливають такі чинники:

  • Рік випуску. Важливий параметр, але не завжди ключовий, так як навіть відносно нові авто можуть перебувати в жахливому технічному стані, так як інтенсивно експлуатувалися і не обслуговувалися.
  • Модель. Машини рідкісних марок не користуються попитом, тому ціна може сильно впасти.
  • Технічні параметри, додаткове обладнання, тип коробка передач і т.д.
  • Загальний стан. Чим краще стан транспортного засобу, тим вище на нього буде ціна.

Природно, вартість кожної машини визначається індивідуально, тому і залучаються досвідчені фахівці, які встановлюють точну вартість.

Переваги звернення в компанію АВТО100

Послуга викуп надзвичайно затребувана, тому що дозволяє власнику транспортного засобу без зайвих зволікань оформити настільки очікувану угоду. При цьому відпадає необхідність в підготовці документів, пошуку покупців, а також виділяється ще ряд переваг:

  • оцінка об'єктивна, тому всі клієнти отримують гідну компенсацію,
  • викуповуються абсолютно все авто - кредитні, заставні, ударені, після серйозних ДТП,
  • моментальний розрахунок, можлива видача готівкою, а також переклад на вказаний рахунок,
  • професійне обслуговування, в представленій компанії працюють виключно компетентні фахівці.

Оформити заявку можна на сайті компанії або зателефонувавши по телефону. Заявка відразу береться в роботу. Відразу після узгодження деяких формальностей, фахівці виїжджають для оцінки транспортного засобу. Після цього допомагають з вирішенням все паперових питань і переоформленням. В результаті клієнт отримує гроші вже через годину після звернення.