John Deere - світовий лідер зернозбиральної техніки

Сільськогосподарська техніка як ніяка інша вимагає належної якості збірки і надійності в процесі експлуатації. Неякісна сільгосптехніка може стати причиною затримок виконання таких важливих етапів, як посів, прополювання і збір врожаю.

Саме тому не варто економити на придбанні тракторів, комбайнів та іншого обладнання, а звернути увагу на дійсно якісні бренди, які встигли зарекомендувати себе в різних країнах світу. Одним з таких є виробник сільськогосподарської техніки John Deere.

Основні моделі комбайнів John Deere

John Deere - це американський бренд, який має багаторічну історію. Постійні удосконалення і доопрацювання дозволяють випускати компанії кращу сільськогосподарську техніку, якою користуються у всьому світі. Навіть в найскладніших умовах комбайни John Deere за технічними характеристиками випереджають сільгосптехніку інших брендів. Замовляйте на www.bf-logistic.com.ua б/у комбайни John Deere по доступній вартості і самі переконайтеся в надійності і функціональності даної техніки. 

Модельний ряд комбайнів John Deere налічує кілька серій, кожна з яких має свої особливості та переваги. Пропонуємо коротко розглянути деякі з них.

  • John Deere W650 - один з найпростіших комбайнів, що здатний легко і швидко виконувати основні функції. Призначений для обробки різних культур. Комбайн вважається однією із найбільш економічних моделей John Deere. Крім цього виробник подбав і про безпеку для екології. Для швидкого і якісного збору врожаю ця модель комбайна була обладнана спеціальною системою Solutions.
  • John Deere 9500 - комбайн, який може застосовуватися для обробки і збору сої, кукурудзи, соняшнику, а також пшениці. Має ряд характеристик, які відрізняють його від інших комбайнів інших серій. Для забезпечення стійкості і захисту від перекидання на схилах ця модель обладнана системою вирівнювання Hillmaster. Крім цього, кабіна розміщена прямо по центру, завдяки чому, сидячи всередині, ви абсолютно не будете відчувати вібрації і шум.
  • John Deere 9600 - одні з найпотужніших і довговічних. Автоматичний режим, яким, до речі обладнані всі комбайни бренду John Deere, дозволяє виставити необхідні налаштування і досить легко управляти процесами. Завдяки вмонтованою підсвічуванні здійснювати збір зерна можна і в темний час доби.
  • John Deere 10 і 11 - кормозбиральні комбайни, які мають високу потужність двигуна завдяки чому досить швидко виконують поставлені завдання. Крім того, цей модельний ряд обладнаний кабінами преміум класу, які забезпечують максимальний комфорт роботи в будь-яких умовах.

Для правильного підбору комбайна варто оцінити площу полів, які підлягають обробці, особливості ландшафту, а також тип культур.