Види масажу в масажних салонах Львова — на які послуги записатися до спеціаліста

Сучасні салони краси та масажні салони пропонують величезний спектр послуг, які спрямовані не лише на покращення зовнішнього вигляду, але й оздоровлення організму в цілому.

Однією з найбільш ефективних і популярних процедур у Львові є масаж.

В салонах, зареєстрованих на barb.ua, проводять найрізноманітніші види ручного та апаратного масажу. Це можуть бути одноразові або комплексні сеанси, спеціально розроблені програми для чоловіків, жінок та дітей з використанням різних технік та допоміжних інструментів.

Загальний класичний масаж

Найбільш популярна процедура, яка передбачає детальне опрацювання всього тіла. Вона швидко знімає втому, покращує самопочуття і надає потужний оздоровчий ефект в цілому.

Особливості його виконання полягають у тому, що масажист ретельно опрацьовує кожну ділянку тіла, переходячи від спокійних рухів до інтенсивних. В деяких салонах пропонується різновид загального масажу, який виконується в чотири руки.

Антицелюлітний

Антицелюлітний масаж стимулює внутрішні процеси організму, які сприяють виведенню зайвої рідини, шлаків та підшкірно-жирової клітковини. Особливістю цього різновиду є відчутна інтенсивність. Для швидкого досягнення результату необхідно додавати контрастні процедури, дієти та фізичні вправи.

Косметичний масаж обличчя та шиї

Може виконуватися самостійно або у загальному комплексі. Перед початком спеціаліст підбирає необхідну техніку масажу з урахуванням типу шкіри та проблеми. У результаті вдається скоригувати овал обличчя, підтягти та омолодити шкіру, покращити обмін речовин та відлущити ороговілі клітини. Додатково можуть застосовуватися різні косметичні засоби.

Розслабляючий

Процедура знімає напругу, хронічну втому та сприяє загальному оздоровленню організму. Розслаблюючий масаж можуть робити гарячим камінням, ароматичними маслами, з використанням тайської або іспанської технік. Зазвичай сеанс вирізняється повільними масажними рухами та може супроводжується приємною музикою. Тривалість процедури коливається від 30 до 60 хвилин.

Вакуумний масаж

Техніка базується на створенні різниць тиску за допомогою банок або спеціальних апаратів. Перед початком процедури тіло добре розігрівають, використовуючи прийоми класичного масажу. Для кращого ковзання та уникнення больового відчуття на шкіру наноситься масло. Спеціаліст може виконувати масажні рухи інструментом або просто залишати його статично на певний час.

У результаті вдається досягти наступного ефекту:

  • лікування остеохондрозу;
  • корекція фігури;
  • усунення набряків та болю;
  • зменшення проявів целюліту.

Стандартний курс складається з 15 сеансів тривалістю 40 хвилин.

LPG

Виконується приладом, який за допомогою вакууму утримує та розминає складку шкіри. Робота базується на комплексному впливі вібрацій, вакууму та механічного руху роликів. Для проведення процедури на тіло одягається спеціальний костюм, який забезпечує максимальний контакт робочої капсули з тілом.

LPG зменшує об’єм по всьому тілу, бореться з целюлітом, покращує еластичність шкіри, усуває дряблість та провисання. Процедура зміцнює імунітет та нормалізує метаболізм в клітинах м’яких тканин.

Переваги проведення масажу в салоні

Обираючи масаж в салоні краси можна бути впевненим, що його будуть виконувати кваліфіковані спеціалісти. Зазвичай з їх досвідом можна ознайомитись перед записом. Процедура проходить у спеціально обладнаному кабінеті з додержанням встановлених санітарних норм. Затишна атмосфера сприяє кращому розслабленню та відпочинку.